Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

ibas

1019935 0 original

Ovatko yrityksenne kovalevyt rikkoutuneet? Onko työasemallesi tapahtunut onnettomuus? Onko digitaalinen elämäsi hävinnyt? Ei syytä panikkiin! Me pelastamme yrityksenne ja palautamme kaiken ennalleen. Meillä on räätälöidyt ratkaisut kuvien, videoiden, musiikin, ja muiden tärkeiden tiedostojen palautukseen.

Ratkaisemme suurimman osan ongelmista, riippumatta onko kyseessä työasema, kannettava, ulkoinen kovalevy, USB muisti tai kuvat/videot puhelimen muistikortista.

Sekä yrityksillä kuin kuluttajillakin on hyötyä paikallisesta palvelupisteestä kun onnettomuus on tapahtunut tai kun dataa pitää saada hävitettyä. Erityisesti yrityksille tiedonpalautus voi olla korvaamatonta tietyissä tilanteissa.

ibas kroll ontrack org

Olemme solmineet sopimuksen tunnetun IBAS:in kanssa joka on Pohjoismaiden johtava palvelun toimittaja mitä tulee tietojen palautukseen, hävittämiseen ja computer forensics. Melkein 30 vuotta IBAS on auttanut asiakkaitaan ja juuri siksi olemme ylpeitä kun voimme tarjota teille tai yrityksellenne tätä palvelua.

Ibas AS on Pohjoismaiden johtava palveluntoimittaja mitä tulee tietojen palautus, hävitys ja computer forensics on nyt amerikkalaisen Krol Ontrack:in tytäryhtiö. Yritys on kansainvälisesti tunnettu asiantuntijuudestaan koskien tietojen palutusta. Kroll Ontrak:in yritysryhmässä Ibas:illa on vastuu Pohjoismaista ja Hollanista. Yhtiön päämaja sijaitsee Norjan Kongsvingerissä.

Kroll Ontrack tarjoaa teknologisia ratkaisuja, palveluja ja ohjelmistoja tiedon eheyttämiseen, etsimiseen, analysointiin ja tuhoamiseen yrityksille, organisaatioille ja yksityishenkilöille. Lisäksi ”Electronic Discovery” -yritys tarjoaa edistyksellisiä palveluita tiedon hakemiseen, sähköisen ja painetun tiedon keräämiseen, sähköisen aineiston tutkintaan, ESI-konsulttipalveluita sekä palveluita, jotka liittyvät oikeudessa käyttökelpoisen sähköisen todistusaineiston keräämiseen. Kroll Ontrack on osa Kroll Inc:iä, joka on maailmanlaajuisesti toimiva yritys riskikonsultoinnin alalla.

Tutkimuksen mukaan 55% kaikista pohjoismaisista yrityksistä on joskus viime vuosien aikana kärsinyt tietojen hävikistä. Neljänneksessä näistä yrityksistä oma IT-osasto on yrittänyt pelastaa tietoja – ja epäonnistunut. Näissä tapauksissa 25% kriittisistä tiedoista menetettiin. Käsittelemme aina yksiköitä niin ettei vahinko pahene, jotain mikä on aina riskinä osaamattomissa käsissä. Löydämme nopeasti parhaimman ratkaisun asiakkaalle niiden rajojen sisällä mitä tulee toimitusaikaan ja kustannuksiin. Kun suoritamme rekonstruktiota teemme sen aina minimoimalla riskit  ja optimoimalla tulokset.

Pystymme käsittelemään seuraavat laitetyypit:

IDE/ATA/PATA/EIDE
ULTRA/ATA 100
SAS
SCSI
ESDI
Fibre
Channel
USB
Firewire
PCMCIA
RLL
iSCSI
eSATA
SATA II/2.0
SATA
SSD
MFM


burned pc

Tämä yksikkö oli tulipalon uhri. 100% sisällöstä pystyttiin pelastamaan!

Noin 80% kaikista tapauksista pystytään ratkaisemaan Tammisaaren toimipisteessämme tai lähettämällä tapaus suoraan Ibakselle.

Älä epäröi ottaa yhteyttä jos haluat digitaalisen elämäsi takaisin. Yksikään työ ei ole liian pieni tai liian suuri asiantuntijoillemme.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny