lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Mikä on EKM Service?

EKM Stolpe

Johtava IT-toimittaja

EKM Service on alueen johtava yritys IT –ratkaisujen ja palveluiden osalta. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1982, (katso historiikki) ja aiomme jatkossakin olla osaavin ja palveluhalukkain toimittaja eteläisessä Suomessa.

Parhaillaan meillä työskentelee n. 12 henkilöä ja meidät löytää 3 paikkakunnalta: Tammisaari, Hanko ja Karjaa. Sen lisäksi teemme asiakaskäyntejä, pääasiassa alueella Raasepori, Hanko, Kemiö, Parainen, Inkoo, Lohja ja Helsinki.

Kuluttaja-asiakas

Kuluttajana voit luottaa siihen että otamme mielellämme työn alle kaikki tiedonkäsittelyyn liittyvät ongelmat kuten; itse tietokoneen, tulostimen, internetin, paikallisen verkon, tabletin, älypuhelimen- s-posti ym. Laitteistosi ei tarvitse olla edes meiltä ostettu saadaksesi apua.

Yrityksen kumppani

Yritysasiakkaat voivat luottaa siihen että pystymme käsittelemään ja pitämään huolta aina yksittäisestä tietokoneesta vaativiin verkkoratkaisuihin asti. EKM: n asiakas voi aidosti keskittyä omaan ydin-toimintaansa – ei tietotekniikkaan.
Autamme asiakkaitamme nykyään myös hallinnon ja liiketoimintojen kehittämisessä, sieltä löytyy usein suuriakin kustannussäästöjä.

Kassa-asiakas

Myymälät ja ravintolat ovat aivan oma erikoinen alansa jonka hallitsemme. Ensimmäisen kassakoneen olemme toimittaneet jo 1985 ja ensimmäisen PC-pohjaisen kassajärjestelmän vuonna 1991. Tänä päivänä olemmekin merkittävä tukipilari alueen myymälöille ja ravintoloille.

Ja lopuksi

Olemme yhteistyössä useimpien suurien ohjelmisto- ja laitevalmistajien kanssa, kuten Lemonsoft, Microsoft, Novell, F-Secure, Corel Draw, HP, Fujitsu, Lenovo, Brother, Acer, Sharp, jne.

EKM Service on tällä hetkellä pirteä 30 –vuotias joka jatkaa kehitystään varmalla otteella. Uusinta alalla ovat pilvipalvelut, joihin panostammekin paljon.

Tervetuloa meille!

Yhteystiedot täällä

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny