lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Komponentit

Tietokoneiden maailmaan kuuluu uskomaton määrä erilaisia komponentteja ja lisävarusteita jotka vaihtuvat ja muuttuvat jatkuvasti. Hänelle joka haluaa rakentaa tietokoneensa itse, on se kuin karkkikauppa lapselle. Tarjoamme sinulle markkinoiden parhaita merkkejä ja malleja tarpeittesi mukaan. Meillä on monivuotinen kokemus erilaisista komponenteista ja voimme auttaa sinua selviytymään tästä osien viidakosta.

Meiltä löydät esimerkiksi:
kingston ram'

Tietokoneen muistit
Perusvarastomme koostuu lähinnä DDR2 ja DDR3 muisteista sekä pöytä- että kannettaviin tietokoneisiin, mutta meidän kauttamme löytyy myöskin vanhempia DDR –malleja. Helpoimmin löydämme oikeanlaisen muistin kannettavan tai pöytäkoneen mallin perusteella. Myöskin Emolevyn malli auttaa asian selvittämisessä jos kone on itse rakennettu.

Kingston

grafik
Näytönohjain
Näytönohjain on pelaajan paras kaveri. Mutta myös niille jotka käyttävät paljon kuvankäsittelyä ja järeämpiä piirustusohjelmia on hyvä näytönohjain pakollinen valinta. Hyvän näytönohjaimen ei tarvitse olla kallis vaan niin kuin muidenkin komponenttien kanssa, jokaiselle löytyy lompakolle sopiva malli.

ssd

Kiintolevyt
Kiintolevyyn on se paikka minne kaikki tieto ja tiedostot on tallennettu. Siksi on tärkeää että asiakkaana voit luottaa laitteistoosi. Me täällä EKM:llä  luotamme eniten Western Digitalin, Intellin ja Kingstonin valmistamiin kiintolevyihin, jotka ovat osoittautuneet luotettaviksi ja edullisiksi. Tietysti saamme tilattua myös muitakin merkkejä.

SSD- kiintolevy on juuri nyt vahvasti tulossa yhä yleisemmäksi. SSD -kiintolevy (Solid State Drive) ei sisällä liikkuvia osia ja onkin sen vuoksi paljon nopeampi ja hiljaisempi, eikä se ole niin herkkä iskuille ja tärinälle kuin perinteiset kiintolevyt. Tulevaisuus on jo täällä.

moderkort
Emolevyt
Emolevy on tietokoneessa se joka ohjaa kaikkia muita kortteja ja laitteita jotka koneeseen on liitetty. Myös näiden kesken löytyy valtava määrä eri malleja ja merkkejä joista valita. Tärkeintä emolevyn valinnassa on että se sopii yhteen muiden komponenttien kanssa. Tavallisimpiin emolevyjen valmistajiin kuuluvat mm. Asus, Intel ja MSI.

processor
Prosessorit
Prosessori on tietokoneesi sydän, Se on yksi tärkeimmistä komponenteista tietokoneessa. Kaksi suurinta valmistajaa ovat AMD ja Intel, ja molemmat ovat meillä edustettuina. Välillä on hieman vaikea tietää pitäisikö sen olla dual-core, quad-core, i5 tai i7. Mikset siis tulisi kysymään meiltä.

station
Optiset asemat
Vaikka optiset-asemat ovatkin alkaneet kadota varsinkin kannettavista tietokoneista, on CD/DVD -asema vielä tärkeä monille käyttäjille. Meiltä löytyy erilaisia sisäisiä ja ulkoisia DVD ja Blu-ray asemia moneen käyttöön.

power
Virtalähteet
Tietokoneesi tarvitsee sähköä toimiakseen, ja sitä varten siinä on virtalähde jakamassa virtaa eri komponenteille ja laitteille. Joskus virtalähde saattaa vahingoittua esimerkiksi sähköverkon virtapiikin tai ukkosen vuoksi. Jos onni on matkassa niin korjaukseen voi silloin riittää pelkän virtalähteen vaihtaminen uuteen. Pöytäkoneen virtalähteen tehot vaihtelevat normaalisti 400-1000W välillä riippuen laitteiston tehontarpeesta.


Muut komponentit
Tänne kuuluvat kaikki muut komponentit kuten äänikortit, tuulettimet, kotelot ym.


Jopa kannettavaan tietokoneeseesi voi vaihtaa osia kuten akku, näppäimistö, näyttö ja tasohiiri. Olemme yhteistyössä suurimpien ja parhaimpien toimittajien kanssa, joiden laajoista valikoimista löydämme komponentteja ja varaosia lähes mihin tahansa tietokoneeseen tai tulostimeen ym. laitteisiin.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny