lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Puhelimet ja taulutietokoneet

Koska puhelimet tulevat aina vain älykkäämmiksi, on tärkeää että voit asiakkaana kääntyä jonkun puoleen joka tuntee tämän alueen. Voimme auttaa sinua kaikissa puhelimiin liittyvissä asioissa. Tähän samaan kategoriaan kuuluvat myöskin tabletit (taulutietokoneet), jotka ovat viime vuosina tulleet yhä suositummiksi, ja löytyvät pian kaikista kotitalouksista.

Puhelimella ja tabletilla voi tehdä jo lähes kaiken sen minkä tietokoneellakin. Surffata internetissä, lukea sähköpostia, kirjoittaa dokumentteja, pelata pelejä, navigoida autolla tai veneellä ja paljon muuta.

Sinulle joka todella haluat paneutua sisään älypuhelimien maailmaan, on hyvä tietää seuraavat asiat:

Älypuhelimille ja taulutietokoneille on olemassa kolme eri käyttöjärjestelmää. Android, iPhone OS ja Windows. On makuasia minkä näistä itse valitset.

Android on avoin mobiili-käyttöjärjestelmä lähinnä älypuhelimille ja tableteille. Sen alkuperäinen kehittäjä oli Android Inc. ja nykyisin sen omistaa Google. Androidin omistajalla on pääsy Google Play –kauppaan, josta on saatavana satoja tuhansia ohjelmia.

Applen käyttöjärjestelmä IOS on niin kutsuttu ”riisuttu” versio Mac OS X –käyttöjärjestelmästä. Hän jolle nämä tuotteet ovat jo ennestään tuttuja, päätyy ehkä näiden tuotteiden käyttäjäksi.

s4                    Doro PhoneEasy 507S       iPhone 5Puhelimet


Samsung on juuri nyt ehkä kaikkein johtavin mobiililaite –merkki Applen ohella. Myös Nokia tulee vahvasti Lumia –puhelimillaan. Voimme tarjota näitä merkkejä kilpailukykyiseen hintaan!

Asiakkaanamme autamme sinua aina asetuksiin liittyvissä asioissa mukaan luettuna sähköposti, Facebook ym.

HP-ElitePad-900

Taulutietokoneet (tabletit)

Taulutietokone, tabletti, paneelitietokone – Kutsutaan sitä millä nimellä tahansa niin ne ovat tulleet jäädäkseen. Tavallisimmat koot niille ovat 7 ja 10 tuumaa. Meillä on laaja valikoima taulutietokoneita ja voit aina tulla liikkeeseemme kokeilemaan ja tunnustelemaan niitä ennen valintaasi.

Yrityksille voimme tarjota erittäin kustannustehokkaita HP:n taulutietokoneita. Uuden Windows 10, ja varsinkin uuden Office 2016 julkistamisen jälkeen on vieläkin parempia mahdollisuuksia synkronisoida tablettisi PC:n kanssa. Lue lisää uudesta Officesta ohjelmistot sivulta.

Lisävarusteet

Ingen telefon eller pekplatta är komplett utan dess tillbehör. Till denna kategori hör saker som t.ex. laddare, skärmskydd, väska/fodral och bilställning. Vi har ett brett sortiment av både original- och andra tillbehör.

Mikään puhelin tai tabletti ei ole täydellinen ilman näitä varusteita. Tähän kategoriaan kuuluvat mm. laturit, näytönsuoja, laukku/kotelo ja autoteline. Meillä on laaja valikoima alkuperäisiä ja muiden valmistajien lisävarusteita.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny