Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Ergonomia tuotteet


Meiltä on saatavana kaikenlaisia ergonomiaa parantavia tuotteita, kuten: Rollermouse-hiiret, pystyhiiret,  kyynärtuet, satulatuolit, säädettävät näytön telineet, työpistevalaisimet, sähkösäätöiset työpöydät jne.

ergo

Ranne - käsivaivat, niska - hartia sekä selkävaivat ovat yleisiä toimistotyötä tekevien keskuudessa. Sen vuoksi on tärkeää ottaa huomioon oikea työasento ja välineet joilla työtä tehdään.

Kaikki ovat varmaankin kuulleet sanan ”Hiirikäsi”. Hiirikäsi ei ole lääketieteellisesti määritelty sairaus vaan yleisnimitys erilaisille kädenseudun kiputiloille, hiirikäden hoito riippuu kulloinkin kyseessä olevan oireen aiheuttajasta. Tämä voi johtua juuri vääristä työasennoista ja normaalin hiiren runsaasta käytöstä jne.

Tässä esimerkkejä Ergo-tuotteistamme:

Gymba

Gymba

Gymba aktivoi ja on suunniteltu auttamaan sinua seisomaan oikein. Gymban käyttö on helppoa: laitat vain levyn jalkojesi alle, siinä kaikki. Gymba auttaa sinua tasapainottamaan seisomistasi ja mukautuu oman painosi mukaan. Voit jatkaa työntekoasi normaalisti ja olla huoletta jalkojen tai selän ylirasittumisesta. Gymba on elastinen ja on täysin valmistettu ja kehitetty Suomessa.

Gymban keskeiset edut ovat:
  • Lihaskivut ja –kireydet vähenevät.
  • Gymba aktiivilaudalla seisoessa ryhti pysyy itsestään paljon parempana kuin ilman lautaa.
  • Gymbaa käyttäessä jalat eivät ole niin väsyneet päivän päätteeksi.
  • Paikat eivät puudu
  • Gymban kuviointi hieroo jalkapohjia kivasti.

Tunnetuin ja tunnustusta, sekä palkintojakin saanut tuote hiirikäden ehkäisemiseksi on Rollermouse hiiri.


Rollermouse

rolle

RollerMouse FREE antaa
sinulle:
  • Hiiren toiminnot luontevasti edessäsi
  • Enemmän rentoutta työskentelyasentoon
  • Vähemmän käden haitallista loitontamista
  • Enemmän tilaa työpöydällesi
  • Hyvän avun ehkäistä hiirikäsiongelmaa

Kyynärtuki

kyynär

Kyynärtuki antaa tukea käsivarsille. Kyynärtuella vähennät käsien kannattelusta aiheutuvaa rasitusta niska- ja hartiaseudulla. Tuki sopii asennettavaksi kaikkiin pöytämalleihin.


Satulatuoli

satula

Satulatuolin on todettu ylläpitävän työkykyä ja edistävän terveyttä. Luonteva istuma-asento löytyy nopeasti. Oikea istuma-asento ylläpitää selkärangan alueen verenkiertoa pumpaten ravintoa välilevyihin ja vahvistaen selän lihaksia.Näytön säädettävä varsi

varsi

Näytön korkeus säädettävissä ja käännettävissä vaaka/pystysuunnassa. Näytön saa aina oikealle korkeudelle ja sopivalle etäisyydelle, ja sen sijaintia on helppo muuttaa tarvittaessa.


Työpistevalaisin

valaisin

Touch LED tuo uutta ulottuvuutta valaistukseen ja työhyvinvointiin. Päivänvalosta-lepovalaistukseen säädettävissä. Tässä työpistevalaisimessa säädät kaikki toiminnot kosketusnäytöstä helposti tarpeittesi mukaan viiteen eri valotehoon ja neljään eri valolämpöön. Näin saadaan aina sopiva ja miellyttävä valaistus.
Tämä monipuolinen työpistevalaisin sopii joka konttorin valolähteeksi. LED tekniikka säästää sähkön kulutuksessa. Värinätön valaistus ja integroitu häikäisysuoja vähentää olennaisesti silmien rasitusta.


Sähkösäätöinen työpöytä

työpöytä

Sähköpöydän säätöjaloilla saat liikettä työpisteeseesi ja ergonomia paranee, sähkösäätöinen työpöytä tuo vaihtelua työasentoon ja on selkäoireille parasta lääkettä, helposti nappia painamalla säädät pöytäsi korkeutta.
 Voit välillä tehdä töitä jopa seisten.
Pöytälevy ei tule mukaan.Jos sinua kiinnostaa ergonomia, niin tule käymään ja testaamaan Tammisaaren liikkeessämme olevaa demopöytää ja sen varusteita, tai ota yhteyttä alla olevan linkin kautta.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny