lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Infonäyttö ja kosketusnäyttö -ratkaisut

Digital Signage

1


Sisäisen viestinnän ratkaisut

Sinulla voi olla paras viesti ja tärkein tieto koko maailmassa, mutta jos kukaan en lue sitä niin onko sillä väliä?

On monia tutkimuksia, jotka tukevat myönteistä vaikutusta työpaikkakulttuuriin ja hyvinvointiin, kun työntekijät ovat tietoisia ja työskentelevät yrityksen tavoitteiden mukaisesti. Nykyään omat työntekijät ovat yrityksen tärkein osa ja he haluavat saada tiedon ja olla tietoisia yrityksen

2

Siksi selkeä ja hyvä viestintä on tärkeässä roolissa nykypäivän yritysmaailmassa. Tässä kohtaa digital signage astuu esille. Digital signagen avulla voit varmistaa, että tiedot ovat aina läsnä, mutta eivät koskaan häiritseviä. Se ei soi postilaatikossa yrittäessäsi saada aikaan muuta työtä, eikä sinun tarvitse muistaa palata takaisin ja avata viesti lukeaksesi tiedotteen.

3

Tiedot voivat olla vain siellä, seinällä, valmiina käsiteltäväksi. Kun otat tauon excel-tiedostostasi tai syöt välipalaasi. Infonäytöt vangitsevat huomion terävillä kuvilla ja kirkkailla väreillä. Tutkimukset osoittavat myös, että infonäyttöjen kautta jaetun tiedon palautusaste on peräti 83%Ei paha, ottaen huomioon kaiken muun, joka nykyään kilpailee huomiosta. Tämän ansiosta digital signage on paras tapa tavoittaa työntekijät viestinnässä.


Ratkaisut kauppa-, ravintola- ja hotellialalle

4

Digitaaliset näytöt tekevät viestinnästä tehokasta ja houkuttelevaa. Syy digital signagen suosioon kauppa- ja ravintolamaailmassa on, että se houkuttelee ja sitoo kohdeyleisön huomion paljon paremmin kuin staattiset kuvat. Liikkuvat kuvat, visuaalisesti vaikuttavat grafiikat ja mahdollisuus muuttaa viestejä tekevät sen, että informaationäyttöjen tiedot pysyvät ajankohtaisina ja päivitettynä.

5

Sisältökäsittelyyn teemme yhteistyötä suomalaisen iDiD-yhtiön kanssa. iDiD:llä on laaja kokemus alalta ja heidän ohjelmistonsa käyttävät muun muassa kunnat, yliopistot, teollisuudet ja urheiluareenat. 

6

Innovatiivisen ja älykkään ohjelmiston ansiosta välitettävät tiedot voidaan helposti mukauttaa ja näyttää infonäytöillä. Tarvitset vain infonäytön, jossa on yhteensopiva sisäänrakennettu soitin ja pääsyn Internetiin joko lähiverkon tai langattoman lähiverkon kautta.

Lue enemmän TÄÄLLÄ!

Kokoushuoneet / Esitystekniikkaa


7

Jotta voimme tarjota nykyaikainen ja luova kokemus kokouksiin olemme päättäneet tehdä yhteistyötä Sharpin kanssa ja tarjota heidän kokoustuotteensa. Sharp on yksi maailman suurimmista LCD-näyttöjen valmistajista ja keskittyy pääasiassa maailmanluokan yritysratkaisuihin.

Keskitymme tällä hetkellä vuorovaikutteisiin ratkaisuihin. Koko kokemus tulee elävämmäksi ja pysyy paremmin muistissa, kun kokous on jotain muuta kuin vain tylsä kuvaesitys. Kun kyseessä on kosketusnäytöt ja interaktiiviset näytöt tarvitaan kaksi ominaisuutta: poikkeuksellinen laatu ja helppo käyttö. Siksi suosittelemme Sharpin laajaa valikoimaa interaktiivisia näyttöratkaisuja.

8

Kosketusnäytöillä ja interaktiivisella näyttötekniikalla ei ole universaaliratkaisua. Siksi Sharp on kehittänyt erikokoisia ja -muotoisia kosketusnäyttöjä, joissa yhdistetään erilaisia teknologiaratkaisuja ja jotka ovat erityisesti mukautettuja erityisiin ympäristöihin.

Kokoustiloihin, studioihin ja luokkahuoneisiin on tarjolla interaktiivisia ratkaisuja, jotka korvaavat paperin ja kynän, joita kaikki voivat käyttää luonnollisella ja intuitiivisella tavalla. Ymmärrämme, että monimutkainen tekniikka voi joskus olla este, joten olemme luoneet käyttöliittymän ja sovellustyökaluja, jotka ovat yksinkertaisia ja intuitiivisia. Erityistä koulutusta ei tarvita - nopea opastus on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi luomisen, kommunikoinnin ja yhteistyön

TÄÄLTÄ voit lukea enemmän aiheesta!


Tarjoamme ratkaisuja kuvan siirtämiseen langattomasti tietokoneilta, kosketusnäytöiltä ja älypuhelimista kaikille näytöille. Tarjoamme myös kokonaisuuksia, jotka perustuvat perinteisempiin näyttöihin ja projektoreihin. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja vaihtoehdoista

Enemmän infoa TÄÄLLÄ!

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny