lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Etätyöskentely

Nykyään löytyy erinomaisia mahdollisuuksia työskennellä digitaalisesti niin toimistolla kuin myös toimiston ulkopuolella. Me EKM:llä autamme löytämään oikeat välineet ja parhaat ratkaisut juurin sinun tarpeisiisi.

1 2


Microsoft Teams on tällä hetkellä suosittu alusta kokouksiin ja yhteistyöhön etänä, sekä konttorin sisäisesti.Teams on yritysmaailman kanssakäymisen ydin ja luonnollinen osa Office 365 palvelua, joka itsessään on maailman tehokkain toimistoratkaisu.

Toimistolla kannattaa suosia ratkaisuja, jotka turvallisesti toimivat sekä toimiston että yksittäisen henkilön välillä. Oikeilla ratkaisuilla ei vaadita asiantuntijaa luomaan videoneuvottelua, oliko sitten kyseessä toimistosta tai yksittäisestä henkilöstä.


Koe LogitechConferenceCam MeetUp

3

Pieniin ja keskisuuriin kokoustiloihin suunniteltu all-in-one kokouskamera. LogitechMeetUp on joka tilanteeseen sopiva kokonaisuus jossa kamera, mikrofoni sekä kaiutin on rakennettu yhteen siistiin ja kätevään laitteeseen. Kehittyneellä tekniikalla kuten RightSound ja RightSightominaisuuksilla MeetUp pitää huolen siitä että kokous etenee sujuvasti. Mikrofonia ja kameraa säädetään jatkuvasti, luodakseen loistavan kokouselämyksen. Kamera liitetään USB:n avulla ja sopii sekä vanhempiin että uusiin tietokoneisiin.  Yhdistettynä laadukkaaseen näyttöön tuote muodostaa nykyaikaisen kokoustilan sydämen

Hinta
795€ alv, 0%. Lisääinfoa TÄÄLTÄ.

4

Pakettiratkaisu neuvottelutilaan: 1850€
Sisältäen LogitechMeetUp, Samsung 55” kokousnäytön, tarvittavat kaapelit sekä seinätelineen.

Lisätarvikkeet:

Täydellinen langaton kuvansiirto InstaShow WDC20 - 1195€
Langaton kuvansiirto mistä tahansa PC/MAC tietokoneesta, tabletista tai puhelimesta.

Dell Optiplex 3070 MFF i5/8GB/256GB - 649€


Henkilökohtaiseen käyttöön sekä kotitoimistoon löytyy laaja valikoima laitteistoa. Suosittuihin työkaluisiin kuuluu laadukkaat näytöt, hyvä web-kamera sekä mukavat kuulokkeet. Laadukkailla varusteilla osallistut helposti videoneuvotteluun ja varmistat että sinut nähdään ja kuullaan oikealla tavalla. Ota yhteyttä niin autamme löytämään parhaan kokonaisuuden teidän tarpeisiinne. 

Muutama suosittu tuote kotitoimistoon:

Logitech H340 USB Headset

Logitech B525 HD Webcam

Logitech Personal Video Collaboration Kit

HP EliteDisplay E243 - TUOTESELOSTE

HP EliteDisplay E243m (2x mic, USB 3.0 hub, 720p Webcam)

5

EKM toimitta myös erilaisia ratkaisuja ottamaan
hallinnan työpaikan tietokoneista ja resursseista käyttäen etäytetyttä. Tämä voidaan esimerkiksi toteuttaa VPN yhteydellä palomuurin kautta. Valikoimassamme on korkealaatuisia WatchGuard palomuuriratkaisuja. 

6

Toinen vaihtoehto jos VPN ei ole
käytettävissä tai VPN nopeus ei ole riittävä, on EKM remote.
EKM remote avulla saa etäyhteyden tietokoneeseen pienellä pääteohjelmalla joka asennetaan paikallisesti koneelle. Yhteys tapahtuu internetin yli ja yhteys turvataan ja varmennetaan monivaiheisen tunnistautumisen (MFA) kautta.
OSTA TÄÄLTÄ

Vuokraa etäkokouksesi meiltä!


Nyt tarjoamme etäkokouslaitteet myös vuokrattavaksi!


Meillä on jo kauan ollut myynnissä 
LogitechConferenceCam tuotteet. Tämän sarjan tuotteet on suunniteltu pieniin ja keskisuuriin kokoustiloihin, ja takaavat sujuvan kokouselämyksen, jossa kaikki osallistujat näkyvät ja kuuluvat.

Tällä hetkellä vallitsevien olosuhteitten takia olemme päättäneet aloittaa etäkokouslaitteiden vuokrauksen, jotta asiakkailla olisi mahdollisuus järjestää etäkokouksia tilanteesta riippumatta. Osallistuko sitten hallituksen kokoukseen, taloyhtiökokoukseen tai muihin vastaaviin, on tärkeää, että laitteet ovat helppokäyttöisiä.

Olemme helpottaneet tämän tarjoamalla paketin, johon sisältyy kannettava laitteisto, joka ainoastaan asetetaan pöydälle ja heti on etäkokoustila käytössä. Paketin hinta on 95 € + alv./arki vuorokausi, tai viikonloppu (pe-su), joka sisältää laitteiston vuokran sekä käyttöönotto opastuksen.

Laitteiston puhtaanapidosta pidetään hyvää huolta ja tietenkin se desinfioidaan ennen asiakkaalle luovutusta.

Ota yhteyttä niin löydämme teille sopivan ratkaisun.


Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny