lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet
Sharp Raseborg

sharpbildmöte

Asiakirjaratkaisut kaikkiin ympäristöihin

Vuonna 1972 julkistimme ensimmäisen Sharp-valokopiolaitteen, joka oli ensimmäinen askel matkalla, jonka varrella on nähty tasainen joukko laitejulkistuksia:toimistotulostimet, skannerit, monipuoliset monitoimilaitteet (MFP:t) sekä tehokkaat tuotantotulostimet, joita täydentävät asiakirjojen hallinta ja muut ohjelmistoratkaisut.

Liiketoiminnan asiakirjaratkaisut -tuoteperheessämme ovat mukana sekä tilaa säästävät pienen toimiston tulostimet että suorituskykyiset, verkossa toimivat, väriä tulostavat monitoimilaitteet, kuten myös muutamat markkinoiden tehokkaimmat tuotantotulostimet –, joita voit tehostaa optimoitujen ohjelmistoratkaisujen tuotteilla.


Sharp monitoimilaitteet

Suurille toimistoille ja työryhmille meillä on valikoimassamme mustavalkoiset ja väriä tulostavat monitoimilaitteet, joiden avulla tulostus, kopiointi, skannaus ja asiakirjojen hallinta on helppoa ja jotka, tarjoavat laajan valikoiman viimeistelyvaihtoehtoja automaattiseen taittoon, nidontaan ja koostamiseen.

Monitoimilaitteet

sharpmf

Sharp-tuotantotulostimet

Jos etsimäsi on talon sisäinen, suuren volyymin asiakirjaratkaisu, voimme auttaa myös siinä. Yli 40 vuoden kokemukseen perustuvat jykevät, nopeat, suuren volyymin tuotantotulostimet sisältävät valikoiman ohjauksia, ja ne pystyvät tuottamaan suuren valikoiman täysin viimeisteltyjä asiakirjoja ja vihkoja.

Tuotantotulostimet

Sharppp

Optimoidut Ohjelmistoratkaisut

Monipuolinen, luotettava laitteisto on vain yksi osa asiakirjaympäristöäsi. Lisäämällä yksi tai useampi osa Optimoidut Ohjelmistoratkaisut -valikoimastamme, voit edelleen vähentää tulostuksen ja kopioinnin kustannuksia, hallita tulostimiasi ja tarvikkeitasi tehokkaammin, sekä parantaa tuottavuutta ja tietoturvaa.

Optimoidut Ohjelmistoratkaisut

sharposs

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny