lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Palvelin ja varmennus

Palvelimet


On yrityksesi sitten pieni tai suuri, niin voimme tarjota laajan valikoiman palvelinratkaisuja jotka kattavat myös erittäin vaativatkin tarpeet.
Tarvitset sitten tilaa säästäviä Blade- palvelimia, Rack- optimoituja, ohjelmistoille suunnattuja tai muita kehittyneitä palvelimia, on meillä tarjota luotettavia, skaalautuvia ja turvallisia järjestelmiä jotka kasvavat tarpeittesi mukaan.

Olemme erikoistuneet HP-palvelimiin ja Microsoft Windows Server ohjelmistoihin mutta tarjoamme tarvittaessa myös IBM, Dell, Fujitsu, Linux ja Novell –ratkaisuja.

Yrityksille joilla ei ole omaa IT –henkilöstöä ja/tai tiloja palvelimille, voimme tarjota tilaa omasta palvelinsalistamme joko tuen kanssa tai ilman.

Monet yritykset eivät tänä päivänä tarvitse omaa fyysistä palvelinta, jolloin pilvipalvelut voivat olla parempi ratkaisu, ja joka usein tulee myös halvemmaksi ja on helpompi hallinnoida kuin perinteisillä ratkaisuilla.

Kannattaa aina ottaa yhteyttä meihin.

serv1serv2

Varmuuskopiointi –ratkaisut


Kun vaatimukset yritysten ja organisaatioiden suunnalta  kasvavat siihen suuntaan että kaikki tieto täytyy olla saatavana milloin tahansa kellosta riippumatta, täytyy myös tiedostojen varmistuksen mukautua siihen.

Voimme toimittajista riippumattomana partnerina auttaa teitä löytämään oikean ratkaisun varmuuskopiointiin. Mielestämme varmuuskopiointi ei saa olla vain ärsyttävä toimenpide, vaan sellainen joka toimii automaattisesti ja helposti.

Tarjoamme sekä perinteisiä nauha ja/tai kiintolevy varmistuksia sekä pilveen pohjautuvia ratkaisuja.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme varmuuskopiointi-ratkaisun joka sopii parhaiten juuri teille.

backup

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny