lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Tietokone näytöt

Skärmar

Olet sitten hakemassa tietokonenäyttöä koti- tai työkoneeseen tai johonkin muuhun käyttöön niin löydämme sinulle aina parhaan ratkaisun tarpeittesi mukaan.

pivot

Yritysnäytöt ovat usein hieman erilaisia kotona käytettäviin näyttöihin verrattuna. Ergonomisesti säädettävät näytöt ovat välillä erittäin tärkeitä siinä että jaksaa istua koko päivän tietokoneen ääressä. Tänä päivänä löytyy erittäin hyviä näyttöjä joissa on hyvän kuvanlaadun lisäksi mukautuva näytön kirkkaus, säädöt korkeudelle ja näytön kääntötoiminnot (pivot), sekä sähköä säästävä eco-ohjelma.

Ehkäpä sinulla on käytössäsi vielä vanhanaikainen näyttö joka huonon kuvan lisäksi vie paljon tilaa ja sähköä. Tämän päivän näytöissä käytetään suurimmaksi osaksi sähköä säästäviä LED -näyttöjä hyvällä kuvan laadulla ja jotkut näytöt sisältävät kaiuttimetkin.

Ultrakevyitä laajakuvanäyttöjä luotettavimmilta valmistajilta kuten Benq, Samsung, Fujitsu-Siemens ja Asus löydät aina edulliseen hintaan meiltä EKM Servicestä.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny