Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Vinkkejä parempaan kuuluvuuteen mökillä!

.

Kevät on täällä ja ihmiset alkavat taas lähtemään mökeille. Viime vuonna etätyö kasvoi räjähdysmäisesti, mikä vaikutti merkittävästi alueen mobiiliverkon nopeuteen. Yksi etätyön tukipilareista on vakaa verkkoyhteys. 

extant

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että yhteytesi toimii mahdollisimman hyvin: 

  1. Varmista, että modeemi tukee oikeaa verkkoa ja että se on ajan tasalla uusimman ohjelmiston kanssa. Vanhemmat 3G-modeemit tulisi korvata 4G/5G-yhteensopivalla modeemilla ja vanhemmat 4G-modeemit tulisi päivittää suorituskyvyn maksimoimiseksi

  2. Varmista, että yhteytesi on ajan tasalla ja tarkoituksenmukainen. Telia-jälleenmyyjänä autamme mielellämme tarkistamaan, mikä yhteys vastaa juuri sinun tarpeitasi.  

  3. Yritä sijoittaa modeemi hyvän vastaanoton saamista varten. Modeemin sijainti voi määrittää signaalin laadun. Joissakin tilanteissa voi kuitenkin olla vaikeaa, jos haluat käyttää modeemin langatonta vastaanottoa tietyssä huoneessa ja mobiiliverkon signaali on heikko tietyllä puolella rakennusta. Siinä tapauksessa ulkoinen antenni voi olla hyvä vaihtoehto. 

  4. Asenna ulkoinen antenni. Modeemin sisäänrakennetut antennit toimivat hyvin lähellä mobiilimastoa, mutta monissa tapauksissa etäisyydet ovat yksinkertaisesti liian suuret, jotta modeemi yksinään saisi hyvän signaalin. Näissä ulkoinen antenni tekee ihmeitä. Ulkoisella antennilla saat hyvän signaalin jopa 8 km: n päässä lähimmästä mastosta. Modeemien omat antennit antavat hyvän signaalin, kun etäisyys mastoon on 2-3 km. Verkkosivulla https://www.cellmapper.net/map voit tarkistaa, missä lähin masto on ja millä taajuudella signaali lähetetään. 

EKM myy antenneja, kaapeleita ja sovittimia kaikkiin tarpeisiin. Olemme juuri saaneet valikoimaan Finnsatin uudet 4G/5G-yhdistelmäantennit. Tule käymään tai ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiisi.

Solmio moderni kassajärjestelmä

.

Tilanteisiin joissa viivytyksellä on hintalappusolmio tablet POS 1
Solmio® on kassajärjestelmien gepardi. Se on lajinsa nopein ja tehokkain. Solmio®-kassan avulla pystyt parantamaan asiakaspalvelua ja lisäämään myynnin mahdollisuuksia. Kosketusnäytöllinen käyttöliittymä on helppo omaksua ja ottaa käyttöön aloilla, joilla työskentelee paljon tilapäistyövoimaa ja osa-aikaisia työntekijöitä.


Icon-massatapahtumat Icon-langaton kikut

MASSATAPAHTUMAT

Solmio®-kassa pitää asiakkaat tyytyväisenä tarjoamalla nopean vaihtoehdon käteis- ja korttimaksamiseen siellä missä jonot ovat perinteisesti pitkiä ja nopeus valttia.

LANGATON YMPÄRISTÖ

Solmio®-kassa on aidosti langaton kassa. Mobiili kassaratkaisu mahdollistaa henkilöstön vapaan liikkumisen myymälässä. Ei turhia johtoja!

EI YLLÄTTÄVIÄ KULUJA

Yksinkertainen hinnoittelu: kiinteä kuukausimaksu. Toisin kuin useilla muilla mobiilikassajärjestelmillä, Solmio®-kassalla ei ole korkeita provisiomaksuja.


popup Icon-liikkuvamyynti-1 reports

MYYMÄLÄT

Tarvitsetko nopean ja yksinkertaisen kassaratkaisun pop-up myymälään tai ruokapaikkaan? Solmio®-kassan avulla hoidat veloituksen vaikka kattojen yllä.

LIIKKUVA MYYNTI

Nopeatempoisissa ja vauhdikkaissa myyntitilanteissa Solmio®-kassan pystyy pukemaan vaikka rannetelineeseen. Veloitukset voi tehdä juuri siellä missä asiakas on.

NOPEAT HINTAMUUTOKSET

Solmio®-kassaan on helppo päivittää uudet hinnat nopeasti. Voit seurata reaaliaikaista raportointia läppäriltä vaikka kotisohvaltasi käsin.

Hinnasto ja lisäätietoa TÄÄLTÄ!

Tallentavat kameravalvontajärjestelmät

.

Kameravalvonnalla todennetaan ja taltioidaan kiinteistöissä ja myymälätiloissa tapahtuvia rikoksia sekä seurataan mahdollisia rikosepäilyjä ja tarvikehävikkejä. Kameravalvonta on myös tehokas keino vahingontekojen ja toistuvan ilkivallan ennaltaehkäisyyn sekä yritysten henkilökunnan tai asuinkiinteistöjen asukkaiden turvaamiseen.

Täältä löydät parhaat ratkaisut kotiin.

Täältä löydät parhaat yritysratkaissut.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny