Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Klaus ei tarvitse konttoristia

Klaus Sundblom johtaa Hydroforest nimistä yritystä, joka myy laitteita ja tarvikkeita lähinnä puutarhan ja metsänhoitoon, sekä valmistaa myös hydrauliikka-letkuja. Hän on erittäin tarkka siitä että palvelu on ammattimaista ja nopea huolto on itsestään selvyys. Hän ylläpitää huoltotoimintaa joka kattaa kaiken myydyn, ja vielä hieman ylimääräistäkin. Tukeakseen tätä palvelutasoa hän tiesi tarvitsevansa hyvän ohjelmiston.

Haasteita oli monia, mutta kiinnostavaa oli se että paikallinen yritys tämän ohjelmiston kanssa näytti olevan paras mahdollinen ratkaisu.

Klaus Sundblom päätti aloittaa neuvottelut EKM:n kanssa. Hän tarvitsi silloin sekä uusia laitteita että hyvän ohjelman joka pitäisi varaston arvon reaaliaikaisena, sekä pitäisi kirjaa kaikista huoltotöistä. Hän tarvitsi myöskin hyvän, toimivan ja joustavan kassan joka integroituisi kaikkien näiden muiden toimintojen kanssa.

Lemonsoft sisälsi kaiken tämän, joten päätös oli hänelle helppo. EKM pystyi toimittamaan kaiken tarvittavan.

Hydroforest

"Nyt olen päässyt kaikista pienistä lapuista ja papereista joita silloin kirjoittelin, hän kertoo. Aikaisemmin kun asiakkaat toimittivat koneitaan huoltoon niin osa papereista oli kadoksissa ja pahimmassa tapauksessa kokonaan hävinneet. Nyt kun kaikki on taltioitu järjestelmään asiakkaan taakse niin kaikki tulee tarkasti dokumentoiduksi – selkeästi ja järjestyksessä!"

Kaikki asiakkaat, toimittajat ja toimittajan tuotteet syötettiin järjestelmään, jolloin se helpottaa hänen myyntityötään. Nyt hän tietää myös tarkasti mitkä tuotteet hänellä on omassa varastossa, sisäänostohinnan sekä myyntihinnan. Samoin koko hintarakenne ja historia löytyvät sieltä.

Hydroforestilla on käytössään moduulit: Laskutus/reskontra, ostoreskontra, varastokirjanpito, huoltotilaus, myyntitilaus, ostotilaus, CRM sekä kassa. Kirjanpitotoimistoon hänen ei tarvitse lähettää muuta kuin ohjelmasta ajetut raportit. Mitään varsinaisia myynti- tai ostolaskuja ei sinne enää tarvitse lähettää.

Hydroforest1
"Kiitos Lemonsoftin, säästyn puolipäiväisen konttoristin palkkaamiselta, hän kertoo. Mikä vuositasolla on varsin paljon rahaa. Oli myös kustannustehokasta hankkia kaikki yhdestä ja samasta paikasta – paikallisesti. He vastaavat kokonaisuudesta ja siitä että kaikki toimii nopeasti ja joustavasti. Kun tarvitsen apua soitan Camillalle (joka hoitaa käyttäjätuen), hän nauraa."

Klaus suosittelee ohjelmistoa lämpimästi kaikille yrittäjille jotka haluavat arjesta sujuvan.

Lisää infoa Lemonsoftista löydät täältä!

Linkki:
http://www.hydroforest.fi/fi
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny