Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

N3M on kuukauden asiakas

N3M

N3M Power Oy Ab on vuonna 2006 perustettu sähkö- ja televerkon sekä tie- ja katuvalaistuksen rakentamiseen, käyttöön ja kunnossapitoon erikoistunut yritys. Toimipisteet sijaitsevat Etelä Suomessa.

Yritys tekee myös sähkötöitä saaristossa. Pääkonttori sijaitsee Karjaalla, mutta konttoreita löytyy myös Lohjaalta ja Sipoolta.

N3M Power Oy Ab tarjoaa asiakkaille kattavat palvelut sähkö- ja televerkkorakennuksessa - niin kuin suunittelu, valvonta, liitäntä, kaapelointi, rakennus ja ylläpito. Yhtiö rakentaa ja ylläpitää myös katuvalaistus.

Vuonna 2012 N3M Group Oy Ab ja N3MInfra Oy ab perustettiin, minkä pääalue on pääasiallisesti maarakennus.

Olemme tyytyväisä EKM:n palveluihin

”Aloitimme yhteistyö EKM Service Ab kanssa vuonna 2007. Nähtyään Lemonsoft-demo tilattiin se melkein heti. Me vertailtiin erillaisa ohjelmia, mutta oltiin silloin vielä aika pieni yritys, ja emme halunneet isoja "raskaita" ohjelmia, vaan ohjelma minkä kanssa voidaan kasvaa.
Lemonsoft ohjelma täytti nämä ehdot."

"Ensimmäisessä vaihdessa asennettiin laskunta, kirjanpito, palkalaskenta ja sisäänostoreskontra, ja tämän lisäksi vielä myös projektinhallinta ja logistiikka" N3M Power Oy:n yksikköpäällikkö Mikael Nylund sanoo."Käyttöönottoon meni yllätävän vähän aikaa ja meni sujuvasti ilman ongelmia. Lisälisenssit ollan aktivoitu tarpeiden mukaan yrityksen vahvan kasvun vuoksi - esim. ärrimäisen tärkeä logistiikka" Nylund sanoo.

"Olemme tyytyväisä EKM Service Oy:n palveluihin, Saamme nopeasti apua jos tarvitaan ja ne löytyy läheltä. Saamme myös palvelua ruotsiksi.  Palvelutaso on korkea, ja ne on pysynyt mukana meidän kehityksessä ja täyttävät meidän tarpeet", Nylund toteaa.

Lemonsoft helpottaa meidän arkea

Henkilöstön mielestä Lemonsoft on helppo ja tehokas käyttää, ja se helpotta ja nopeuttaa meidän työt", Mikael Nylund kertoo ja ja jatkaa: " Lemonsoft täytti meidän odotukset ja on tehostanut meidän toiminta monissa osa-alueissa. Rutiiniomaiset paperityöt ovat vähentyneet, varastonhallinta helpottunut ja projektinhalinnasta on tullut tarkempi. Myös kirjanpidosta ja palkanlaskennasta on tullut tarkempia."


Seuraavat moduulit on köytössä:
-Lemonsoft Taloushallinto
-Lemonsoft Asiakaskeskus (CRM)
-Lemonsoft Palkka- ja henkilöstöhallinto
-Lemonsoft Logistiikka
-Lemonsoft Johdon työkalut
-Lemonsoft Projektienhallinta
-Lemonsoft Käyttöliittymä

Linkit:
www.lemonsoft.fi
www.n3m.fi/fi
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny