Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Hotel Sea Frontin asiakkaat eivät piuhoja kaipaa

seafront

Kuusi vuotta sitten Henrica Ewalds muutti Ruotsista takaisin Suomeen. Jo ennen muuttoaan kotimaahan Henrica oli työskennellyt appensa omistamassa Hotel Sea Frontissa kesäisin, joten kun muutto tuli ajankohtaiseksi, oli aivan luontevaa astua hotellialalle. Tänä päivänä Henrica pyörittää menestyksekkäästi Hotellia yhdessä miehensä kanssa ympärivuotisesti. Asiakaskunta koostuu pääasiassa kotimaisista vieraista, mutta satunnaisia ulkomaanvieraitakin eksyy paikalle silloin tällöin.
”Asiakkaamme arvostavat rannan ja veden läheisyyttä, koska saattavat itse asua täysin ’kuivalla maalla’”, kertoo Henrica – ja niinhän se toki on. 

Hotelli sijaitsee vain muutamien metrien päässä satamasta ja kivenheiton päässä kaikista Tammisaaren keskustan palveluista. Hotellissa on 20 huonetta ja 40 vuodepaikkaa. Hotellissa on myös suosittu jäätelöbaari, joka on auki kesäaikaan. Siellä voi nauttia mahtavista jäätelöannoksista, jotka tehdään ekologisesta ja lähituotetusta jäätelöstä.

Kuten nykyisin kaikissa hotelleissa, myös Hotel Sea Frontissa on langaton verkko vieraiden käytössä. Aikaisemmin käytössä oli yksinkertainen ratkaisu, jonka kapasiteetti ei kuitenkaan riittänyt päivittäiseen tarpeeseen – siksi Henrica otti yhteyttä EKM Serviceen – jos löytyisi sellainen ratkaisu, joka pystyisi vastaamaan Hotellin korkeisiin vaatimuksiin.

Aruba-iap105

Tuotteen nimi on Aruba. Aruba Networks tuottaa langattomia verkkoja ja mobiiliratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin – pienille ja keskisuurille yrityksille, julkisille organisaatioille sekä suurten yritysten tarpeisiin. Keskittymällä parempiin, teknisesti kehittyneisiin WLAN-ratkaisuihin Arubasta on tullut markkinoiden johtava toimittaja.

EKM Service myy ja markkinoi Aruban tuotteita ja asentaa niitä asiakkaiden tiloihin. Tuotteen voi myös vuokrata lyhyenpää tarvetta varten esim. erilaisiin tapahtumiin.

DSC 4657-2-2

”Nyt Hotellin asiakkaat pääsevät vaivattomasti kirjautumaan langattomaan WLANiin, jonka tiedän varmuudella toimivan. Jos jostain syystä kuitenkin kävisi niin, että joku ei toimi, soitan vain EKM Serviceen ja he osaavat välittömästi kertoa, mitä tehdä.”

Henrica Ewalds, Hotelliyrittäjä.

Lisätietoa Arubasta löydät täältä!

Lisätietoja Hotel Sea Frontista löydät heidän kotisivuiltaan:
http://hotelseafront.fi/

 

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny