lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Nummenmaa hoitaa asiakkaat – me tekniikan.

nummenmaa logo

Elettiin vuotta 1989 kun Arne Nummenmaa perusti oman yrityksensä. Vain 3 vuotta aikaisemmin hänet oli valittu Karjaan kaupungin Kamreeriksi, joka teki hänestä tuon ajan nuorimman tämän tittelin haltijan. Yritys tarjoaa isännöintipalveluja sekä vähäisemmässä määrin kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluja. Tämän lisäksi se tarjoaa kuntien ja kuntien yhteiseen toimintaan liittyviä konsulttipalveluja.

Pohjan työelämälle antoi Svenska Handelshögskolan, ja valmistuminen sieltä kauppatieteiden maisteriksi. Jo alusta alkaen hänellä oli tarkoitus tulla ammattimaiseksi tilintarkastajaksi, mutta taustalta löytyi aina kiinnostus myös yhteiskunnallisista asioista. Kaikkiaan 12 vuotta meni kaupungin kamreerina kunnes uudet mahdollisuudet avasivat tietä eteenpäin työelämässä. Hän toimi esimerkiksi talousjohtajana Karjaan Kirkollisessa Seurakunnassa, ja sieltä tulivatkin myös kiinteistöasiat mukaan kuvaan. Muutama suurempi projekti johti erilaisiin isännöitsijän töihin, ja siitä lähtikin sitten pallo pyörimään. Jatkossa hän työskenteli hallintojohtajana, turvallisuusjohtajana ja nyt johtajana Raaseporissa omassa yrityksessä.

Oma yritys on toiminut sivutoimena jo vuodesta 2000, mutta toimeksiantojen jatkuvasti lisääntyessä syntyi ajatus tehdä sivutoimesta kokoaikainen. Tämän vuoksi vuoden vaihteen jälkeen tämä ajatus tulee toteen. Kirjanpitotoimistolla on ollut osoite jo Karjaalla, mutta kesällä avattiin konttori myös Hangossa joka on auki maanantaisin ja torstaisin, sekä sovittuna ajankohtana.

Samalla kun Arne Nummenmaa päätti panostaa yritykseen, alkoi hän myös katsoa vanhaa laitteistoa, ja tuli pian siihen tulokseen että olemassa olevat vanhat laitteet eivät enää olleet soveltuvia tuleviin konttoritöihin. Muutaman vinkin saatuaan löysi hän yrityksen joka voisi toimittaa hänelle nykyaikaisen toimiston tarvitseman laitteiston ja näin Arne Nummenmaa otti yhteyttä EKM Serviceen joka sitten esitteli hänelle ratkaisun.
Ratkaisuksi tuli mm. virtuaalinen palvelin johon on pääsy sekä Karjaan että Hangon konttorilta, tai tarvittaessa miltä muulta konttorilta tahansa. Sen lisäksi hankittiin tietokone, kopiokone sekä niihin liittyvä laitteisto uuteen Hangon konttoriin, ja sen lisäksi vielä uusittiin tietokone ja tulostin Karjaalla. Koko prosessi tilauksesta valmiiseen järjestelmään vei vain reilun viikon.

”Tuntuu turvalliselta että yhteistyökumppanina on EKM Service joka voi auttaa minua etänä – riippumatta siitä missä istun. Virtuaalinen palvelin tekee myös tarpeettomaksi varmuuskopioiden tekemisen tiedostoistani. Sen hoitaa EKM Service." 

20160808 141311

Arne Nummenmaa on avannut ovet uudelle toimipisteelle Hangossa.

Kirjanpitotoimistolla on kaksi eri toimipistettä. Karjaalla toimiva toimipiste sijaitsee osoitteessa Jokikaari 10, ja Hangon kirjanpitotoimiston vastaanottopiste sijaitsee osoitteessa Nycanderinkatu 20.

EKM toivoo Arne Nummenmaalle ja hänen kirjanpitotoimistolleen onnea uuden toimitilan ja koko toiminnan puolesta!

Lisää tieoa löydät täältä: www.nummenmaa.com

Jos haluat lisää tietoa palvelimistamme katso täältä.

 

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny