Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Solmio moderni kassajärjestelmä

.

Tilanteisiin joissa viivytyksellä on hintalappusolmio tablet POS 1
Solmio® on kassajärjestelmien gepardi. Se on lajinsa nopein ja tehokkain. Solmio®-kassan avulla pystyt parantamaan asiakaspalvelua ja lisäämään myynnin mahdollisuuksia. Kosketusnäytöllinen käyttöliittymä on helppo omaksua ja ottaa käyttöön aloilla, joilla työskentelee paljon tilapäistyövoimaa ja osa-aikaisia työntekijöitä.


Icon-massatapahtumat Icon-langaton kikut

MASSATAPAHTUMAT

Solmio®-kassa pitää asiakkaat tyytyväisenä tarjoamalla nopean vaihtoehdon käteis- ja korttimaksamiseen siellä missä jonot ovat perinteisesti pitkiä ja nopeus valttia.

LANGATON YMPÄRISTÖ

Solmio®-kassa on aidosti langaton kassa. Mobiili kassaratkaisu mahdollistaa henkilöstön vapaan liikkumisen myymälässä. Ei turhia johtoja!

EI YLLÄTTÄVIÄ KULUJA

Yksinkertainen hinnoittelu: kiinteä kuukausimaksu. Toisin kuin useilla muilla mobiilikassajärjestelmillä, Solmio®-kassalla ei ole korkeita provisiomaksuja.


popup Icon-liikkuvamyynti-1 reports

MYYMÄLÄT

Tarvitsetko nopean ja yksinkertaisen kassaratkaisun pop-up myymälään tai ruokapaikkaan? Solmio®-kassan avulla hoidat veloituksen vaikka kattojen yllä.

LIIKKUVA MYYNTI

Nopeatempoisissa ja vauhdikkaissa myyntitilanteissa Solmio®-kassan pystyy pukemaan vaikka rannetelineeseen. Veloitukset voi tehdä juuri siellä missä asiakas on.

NOPEAT HINTAMUUTOKSET

Solmio®-kassaan on helppo päivittää uudet hinnat nopeasti. Voit seurata reaaliaikaista raportointia läppäriltä vaikka kotisohvaltasi käsin.

Hinnasto ja lisäätietoa TÄÄLTÄ!

Tallentavat kameravalvontajärjestelmät

.

Kameravalvonnalla todennetaan ja taltioidaan kiinteistöissä ja myymälätiloissa tapahtuvia rikoksia sekä seurataan mahdollisia rikosepäilyjä ja tarvikehävikkejä. Kameravalvonta on myös tehokas keino vahingontekojen ja toistuvan ilkivallan ennaltaehkäisyyn sekä yritysten henkilökunnan tai asuinkiinteistöjen asukkaiden turvaamiseen.

Täältä löydät parhaat ratkaisut kotiin.

Täältä löydät parhaat yritysratkaissut.

Vuokraa etäkokouksesi meiltä!

.

4

Nyt tarjoamme etäkokouslaitteet myös vuokrattavaksi!

Meillä on jo kauan ollut myynnissä Logitech ConferenceCam tuotteet. Tämän sarjan tuotteet on suunniteltu pieniin ja keskisuuriin kokoustiloihin, ja takaavat sujuvan kokouselämyksen, jossa kaikki osallistujat näkyvät ja kuuluvat.

Tällä hetkellä vallitsevien olosuhteitten takia olemme päättäneet aloittaa etäkokouslaitteiden vuokrauksen, jotta asiakkailla olisi mahdollisuus järjestää etäkokouksia tilanteesta riippumatta. Osallistuko sitten hallituksen kokoukseen, taloyhtiökokoukseen tai muihin vastaaviin, on tärkeää, että laitteet ovat helppokäyttöisiä.

Olemme helpottaneet tämän tarjoamalla paketin, johon sisältyy kannettava laitteisto, joka ainoastaan asetetaan pöydälle ja heti on etäkokoustila käytössä. Paketin hinta on 95 € + alv./arki vuorokausi, tai viikonloppu (pe-su), joka sisältää laitteiston vuokran sekä käyttöönotto opastuksen.

Laitteiston puhtaanapidosta pidetään hyvää huolta ja tietenkin se desinfioidaan ennen asiakkaalle luovutusta.

Ota yhteyttä niin löydämme teille sopivan ratkaisun.
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny