Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

F-Securen uusi turvareititin - laite joka suojaa kaikki älylaitteesi!

on .

F-Secure SenseSuojaa kaikki kotisi verkkoon liitetyt laitteet helposti — nyt ja tulevaisuudessa. F‑Secure SENSE koostuu tietoturvareitittimestä, kehittyneestä suojaussovelluksesta ja alan johtavasta pilvipohjaisesta suojauksesta.

Digitaalisen kotisi puuttuva pala


Jos laite on älykäs, se on myös haavoittuva. Koska kaikkia verkkoon yhdistettäviä laitteita ei ole suunniteltu tietoturvallisiksi, jokainen kotiverkkoon lisätty uusi laite voi avata takaoven käyttäjän digitaaliseen elämään. SENSE suojaa kotisi kaikkia yhdistettyjä laitteita aina tietokoneista älytelevisioihin ja vauvakameroihin.

sense-app-device

Kaikki yhdellä sovelluksella


Voit ottaa suojatun kotiverkon käyttöön sekä ylläpitää sitä keskitetysti yhdellä mobiilisovelluksella. SENSE-sovellus opastaa käyttöönotossa ja näyttää, miten verkkoon lisätään uusia laitteita ja miten verkkoliikennettä voi seurata. SENSE suojaa enemmän mutta vähemmällä vaivalla.
SENSE-3-layer-protection App

Turvaa kaikkialla


SENSE suojaa Android- ja Windows-laitteitasi myös kodin ulko­puolella eli aina siellä missä käytät SENSE-sovellusta. Laitteesi ovat hyvissä käsissä, kiitos maailman johtavan suojausteknologian.

Lisää infoa täältä...

Hinta:199€

alv. 24%

Paketti sisältää F-Secure SENSE-reititin + yhden vuoden tietoturvatilaus. Tilaus maksaa 9,90 € kuukaudessa ensimmäisen vuoden jälkeen. Ilman tilausta SENSE toimii edelleen monipuolisena reitittimenä.
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny