Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Asmo paloturvallinen mobiililaturi

on .

Asmo-laturi on Suomessa suunniteltu ja valmistettu. Laturi on suunniteltu paloturvalliseksi. Tiesitkö, että puhelimen laturin jättäminen seinään on tulipaloriski? Laturi voi syttyä ja aiheuttaa tulipalon. ASMO-laturi sammuttaa itsensä, kun se ei ole käytössä. Virrankulutus on tällöin täysin nolla.
Asmo

ASMO-laturi on valmistettu laadukkaista komponenteista. Tiesitkö, että ASMO-laturi on nykyään ainut Suomessa valmistettava laturi ja se työllistää useita kymmeniä suomalaisia ammattilaisia? ASMO-laturi on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Suomessa. Valmistuksessa käytetyt komponentit ovat laadukkaita ja hyvin testattuja. Laturin kiinteä johto on tavallista paksumpi ja liitin ottaa hyvin kiinni puhelimeen. Takuu ASMO-laturille on kaksi vuotta.

Käytännöllinen laturi tuo helpoutta arkeen. Oletko koskaan puhunut puhelimeen selkä kyyryssä, koska laturin johto on liian lyhyt? ASMO-laturin kiinteä 1,5 metrinen johto antaa kivasti lisäpituutta puhelimen vaivattomaan käyttöön. Laturin latausnopeus on saanut myös asiakkailta kiitosta.

Hinta: 29,90€

alv. 24%
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny