lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Vinkkejä parempaan kuuluvuuteen mökillä!

on .

Kevät on täällä ja ihmiset alkavat taas lähtemään mökeille. Viime vuonna etätyö kasvoi räjähdysmäisesti, mikä vaikutti merkittävästi alueen mobiiliverkon nopeuteen. Yksi etätyön tukipilareista on vakaa verkkoyhteys. 

extant

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että yhteytesi toimii mahdollisimman hyvin: 

  1. Varmista, että modeemi tukee oikeaa verkkoa ja että se on ajan tasalla uusimman ohjelmiston kanssa. Vanhemmat 3G-modeemit tulisi korvata 4G/5G-yhteensopivalla modeemilla ja vanhemmat 4G-modeemit tulisi päivittää suorituskyvyn maksimoimiseksi

  2. Varmista, että yhteytesi on ajan tasalla ja tarkoituksenmukainen. Telia-jälleenmyyjänä autamme mielellämme tarkistamaan, mikä yhteys vastaa juuri sinun tarpeitasi.  

  3. Yritä sijoittaa modeemi hyvän vastaanoton saamista varten. Modeemin sijainti voi määrittää signaalin laadun. Joissakin tilanteissa voi kuitenkin olla vaikeaa, jos haluat käyttää modeemin langatonta vastaanottoa tietyssä huoneessa ja mobiiliverkon signaali on heikko tietyllä puolella rakennusta. Siinä tapauksessa ulkoinen antenni voi olla hyvä vaihtoehto. 

  4. Asenna ulkoinen antenni. Modeemin sisäänrakennetut antennit toimivat hyvin lähellä mobiilimastoa, mutta monissa tapauksissa etäisyydet ovat yksinkertaisesti liian suuret, jotta modeemi yksinään saisi hyvän signaalin. Näissä ulkoinen antenni tekee ihmeitä. Ulkoisella antennilla saat hyvän signaalin jopa 8 km: n päässä lähimmästä mastosta. Modeemien omat antennit antavat hyvän signaalin, kun etäisyys mastoon on 2-3 km. Verkkosivulla https://www.cellmapper.net/map voit tarkistaa, missä lähin masto on ja millä taajuudella signaali lähetetään. 

EKM myy antenneja, kaapeleita ja sovittimia kaikkiin tarpeisiin. Olemme juuri saaneet valikoimaan Finnsatin uudet 4G/5G-yhdistelmäantennit. Tule käymään tai ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiisi.
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny