Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Microsoft Teams yritysten tukena pandemian aikana.

on .

Microsoft Teams yritysten tukena pandemian aikana
Hemmakontor
Vuodesta 2020 tuli videokokousten vuosi, ja totuimme siihen, että näytöillämme näkyi niin työkavereita ja asiakkaita, kuin heidän kotitoimistojaan, lapsiaan ja lemmikkejään. Nyt olemme jo vuoden 2021 puolessa välissä, ja näemme selvästi, että pandemian myötä kasvaneet alustat vahvistavat asemaansa ympäri maailman.

Kilpailu työpaikkojen muuntamisessa pandemian asettamien vaatimusten mukaisesti koveni nopeasti, ja Microsoft oli kunnianhimoisesti kilpailun kärjessä. Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella uskoo, että Microsoft Teams on tulevaisuudessa yhtä tärkeä työkalu yritysmaailmassa kuin verkkoselain.

Päivittäisten Teams-käyttäjien määrä kasvoi vuoden 2019 puolivälistä vuoden 2020 loppuun 13 miljoonasta käyttäjästä peräti 115 miljoonaan yksittäiseen käyttäjään. Vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä Teamsia käytettiin yli 30 miljardia minuuttia päivittäin! Tämä tarkoittaa keskimäärin yli neljä tuntia henkilöä kohden. Teamsia on käytetty pääasiassa etäpalavereihin osallistumiseen, asiakkaiden ja työkavereiden kanssa keskusteluun, sekä jaettujen tiedostojen hallintaan.

Microsoft Teamsin avulla joustavampaa työarkea

Microsoftin tavoite vuodelle 2021 on kehittää Teamsia niin, että se ei enää ole vain kokous- ja keskustelufoorumi, vaan uudenlainen “organisaatiovarasto”. Tämä toisi yhteen kaikki työntekijän työssään tarvitsemat työkalut saman katon alle, ja toimisi samalla alustana, jolla myös muut kehittäjät voisivat tarjota omia palveluitaan.

Päätavoitteena on luoda yhteistyötä parantava työkalu, jonka avulla videoneuvottelut, chat-toiminnot ja muut liiketoimintasovellukset toimivat saman käyttöliittymän kautta.

Me tunnemme Microsoftin työkalut ja toiminnot kuin omat taskumme. Suurin osa ympäristömme toimii Microsoftin pilvipalveluissa, ja Teams on meillä keskeisessä roolissa muun muassa sisäisessä viestinnässä ja asiakirjojen hallinnassa. Meillä on pitkä ja laaja kokemus Microsoftin yrityspalveluista, ja tarjoamme kattavat palvelut aina asiakkaan IT-ympäristön kartoituksesta ja suunnittelusta varsinaiseen toteutukseen ja käyttöönottoon.

Haluatko sinäkin olla mukana luomassa sujuvampaa työarkea? Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!
Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny