Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

IT-Asiantuntija palkataan

on .

EKM Service perustettiin vuonna 1982 ja on siitä lähtien ollut yksi alueen johtavista IT-toimittajista. Nykyään olemme dynaaminen, tekninen ja menestyvä IT-yritys, joka tarjoaa asiakkailleen täydellisen IT-tuen ja -kehityksen. Vuodesta 2010 lähtien olemme olleet osa valtakunnallista DataGroup-ketjua, joka koostuu 57 toimipisteestä. Kiinnostus teknologiaa kohtaan, sekä halu jatkuvasti oppia uutta ja olla alansa paras, ajaa meitä eteenpäin. EKM on rakentanut mielenkiintoisen asiakaskunnan ja työskentelee nykyään niin suurten kuin pientenkin yritysten kanssa rannikkoalueella.

iStock-943067460

TYÖNKUVAUS

Työntekijämme ovat EKM:n suurin voimavara ja tärkeitä yhtiön jatkuvan suorituskyvyn kannalta. Tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja kehitystä, mahdollisuuden osallistua yrityksen portfolion kehittämiseen ja työskennellä sekä uusien että olemassa olevien asiakkaiden kanssa. Tehtävä edellyttää suurta sitoutumista, palvelualtista asennetta ja liiketoimintamme ymmärtämistä. Päätoiminta-alueemme on Suomen etelärannikolla, joten toimimme molemmilla kotimaisilla kielillä.

On tärkeää, että pystyt itsenäisesti ratkaisemaan asiakkaiden infrastruktuurissa ilmeneviä ongelmia, mutta tietysti sinulla on koko tiimimme taustatukena. Pidämme persoonallisuutta tärkeänä ominaisuutena, ja meille on myös tärkeää, että tulet hyvin toimeen muiden kollegoiden kanssa. Sinulle tarjotaan mahdollisuus työskennellä menestyvään, henkilöstöstään huolehtivaan yritykseen parissa. Meille on olennaista, että kaikki viihtyvät työssään ja että työ on kehittävää ja innostavaa. Tulet työskentelemään työntekijöiden kanssa, joilla on monen vuoden kokemus alalta.

Henkilönä sinulla on vankka kiinnostus teknologiaa kohtaan ja rakastat haasteita.

Työnkuvaan kuuluu muun muassa:
·       Tukea asiakkaitamme heidän IT-asioissaan
·       Valvonta ja toiminta
·       Dokumentointi
·       Asennus ja vianetsintä
·       Osallistuminen pienempiin ja suurempiin projekteihin

Etsimme sinua, jolla on osaamista pääosin seuraavista osa-alueista:
·       Windows Server
·       Microsoft 365 ja Azure
·       IT-Verkot
·       Päätelaitesuojaus, palomuurit, EDR
·       Varmuuskopiointi
·       RMM & MDM

Työskentelemme pääasiassa seuraavien ratkaisujen kanssa:
·       Microsoft
·       F-Secure
·       Watchguard
·       HPE & Aruba
·       Ubiquiti

Odotamme innolla hakemustasi, mielellään palkkatoiveineen.
Huom, tarvittaessa järjestämme asuntoa!

Ronnie Carlsson, tj.
GSM + 358 500 486090
email:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny