Telia Logo mellan rand lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Sp-Koti Raasepori valitsi EKM:n

.

EKM-Sb-Hem

Sp-Koti Raasepori on kiinteistövälitysyritys, joka panostaa suuresti paikalliseen ja asiantuntevaan palveluun. Keväällä 2021 yritys muutti uusiin tiloihin Tammisaaren keskustassa, samalla uusittiin iso osa konekannasta ja muista IT-tarvikkeista. Sp-Koti Raasepori valitsi palveluntarjoajaksi EKM:n, ja yhteistyön tuloksena kiinteistönvälittäjien työarki on nyt sujuvampaa. Kaikki toimii niin kuin pitääkin, ja henkilökunta saa keskittyä ydinosaamiseensa, eli kiinteistönvälitykseen.

Kaikki alkoi siitä, kun Sp-Koti Raasepori tarvitsi uuden monitoimitulostimen, ja Sebastian “Basti” Karjalainen otti yhteyttä EKM:ään. Samassa yhteydessä todettiin, että tarve oli tätä suurempi. Kiinteistövälittäjien työtehtävät ovat aiemmin hoituneet kasvokkain asiakkaiden kanssa, mutta tällä hetkellä paljon tehdään etänä. Videokokoukset ja virtuaaliset asuntonäytöt ovat jo arkipäivää, ja Karjalainen huomasi, että tarvetta oli niin tietokoneille, kuin kokoustekniikalle. EKM esitti erilaisia vaihtoehtoja, ja yhdessä päätettiin, että paras ratkaisu oli tehokas palveluiden ja tuotteiden yhdistelmä.

- Halusimme löytää kokonaisratkaisun, joka sopii juuri meidän tarpeisiin. Yksi ongelmista oli se, että kaikki tiedot tallennettiin sisäisesti paikalliselle kiintolevylle. Tiesimme kuitenkin, että se ei ole kestävä ratkaisu. Tarvitsimme toimivan pilvipalvelun, jonne kaikki tiedot saadaan tallennettua kätevästi. Samalla päätimme uudistaa koko konekannan. Henkilökunnalla oli aiemmin pöytätietokoneet, nyt vaihdoimme ne kannettaviin tietokoneisiin, mikä helpottaa työskentelyä kentällä merkittävästi, Karjalainen kertoo.

EKM astui kuvioon konsultin roolissa, ja esitti erilaisia ​​ehdotuksia prosessin aikana ilmenneiden tarpeiden mukaan

- Sp-Koti Raasepori on asiakas, joka haluaa keskittyä omaan ydintoimintaan. Jättämällä IT-palveluiden ja teknisten päivitysten työt asiakkaan tarpeita ymmärtävälle ammattilaiselle, tämä on mahdollista, Andreas Koschinski, EKM:n ICT-yritysmyyjä kertoo.

- Aloitimme kiireellisemmästä tarpeesta, eli kokoustekniikasta. Valinta osui 50 tuuman kosketusnäyttöön, joka on kytketty kameraan ja mikrofoniin. Tämä on niin kutsuttu “all in one” -ratkaisu, jossa tietokone hallitsee koko järjestelmää, Koschinski jatkaa.

Uuden tekniikan avulla kokoukset hoituvat tänään joustavammin ja sujuvammin, mikä on osoittautunut myös kustannustehokkaaksi.

Paikallista palvelua

Sb-Koti Raaseporilla on tietyt sopimukset ketjun kanssa, mutta haluaa käyttää niin paljon paikallisia palveluita aina kun se on mahdollista. Karjalainen arvostaa suuresti henkilökohtaista ja nopeaa palvelua.

- Meille on tärkeää, että saamme palvelua molemmilla kotimaisilla. On myös hyvä tietää, että EKM tuntee meidät ja liiketoimintamme. Tämä tarkoittaa, että voimme aina luottaa siihen, että meille tarjotaan juuri meitä ja toimintaamme tukevia ratkaisuja. Arvostamme myös henkilökohtaisuutta - emme kaipaa palvelua tuntemattomalta tukihenkilöltä, joka vastaa puhelimeen jostain päin Suomea, tuntematta yritystämme tai tarpeitamme, Karjalainen painottaa.

Käytännössä kaikki tekniset työt tehtiin muuton yhteydessä. Koko ympäristö siirrettiin pilveen, ja Sp-Koti Raaseporille luotiin malli, joka antaa jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden tehdä työtä missä tahansa ilman häiriöitä ja ongelmia. Andreas Koschinski kävi prosessit läpi ja teki kaikki asennustyöt paikan päällä.

- Selvitimme yhdessä minkälaisia mahdollisuuksia Office 365 tarjoaa, miten yrityksen tietokanavat rakennetaan Teamsiin, sekä miten parhaiten hoidetaan yrityksen sisäistä kommunikaatiota ja tiedostojen hallintaa, Koschinski kertoo.

Sp-Koti Raaseporilla oli myös monitoimitulostin, joka päätettiin vaihtaa uuteen muuton yhteydessä. Tähänkin valittiin palveluntarjoajaksi EKM, koska tukea ja apua saa nopeasti.

- Aiemmin jouduimme odottamaan jopa kolme viikkoa, jos tulostimen kanssa oli ongelmia. Se on aivan liikaa tällä alalla, jossa päivittäinen tempo on todella korkea. Nyt kun meillä on sopimus EKM:n kanssa, voimme olla varmoja siitä, että tulostimessa on aina väriä ja paperia, ja jos syntyy ongelmatilanteita, joku tulee nopeasti paikan päälle tarkistamaan tilanteen. Tämä on äärimmäisen tärkeää meille, Karjalainen korostaa.

Yhteistyö jatkuu

EKM toimii tällä hetkellä Sp-Koti Raaseporin pääasiallisena tietokoneiden ja lisätarvikkeiden toimittajana. Yhteistyö on vaivatonta, ja arki toimistolla on nyt sujuvampaa.

- Emme enää tee hankintoja itsenäisesti, vaan konsultoimme ensin EKM:ää. He tuntevat meidät ja ymmärtävät tarpeemme. On myös rauhoittavaa tietää, että kaikki terminologia saadaan omalla äidinkielellä. Meidän ei tarvitse tietää tai osata mitään, vaan voimme esittää myös niitä “tyhmiä” kysymyksiä. EKM selittää meille asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Olemme olleet yhteistyöhön hyvin tyytyväisiä, ja voin vilpittömästi suositella EKM:ää muillekin, Karjalainen toteaa tyytyväisenä.

 

iHelp - paikallinen puhelinhuolto.

.

EKM kuuluu kotimaiseen iHelp-puhelinhuoltoketjuun. Huollamme ja korjaamme Samsung-, Huawei-, Honor-, OnePlus-, Xiaomi-, Sony-, Nokia-, LG-, iPad-, ja iPhone-merkkisiä puhelimia.

Screenshot 2021-06-07 at 9.45.35
Teemme suurimman osan huolloista omalla Tammisaaren huoltopisteellä. Voit jättää puhelimesi huoltoon myös muissa toimipisteissä (Karjaa, Hanko). Vaihdamme puhelimien patterit ja näytöt, ja jos sinulla on oikein kiire, huolto voidaan tehdä jopa tunnissa. Tutustu hinnastoon ja vie puhelimesi lähimpään toimipisteeseen!

Voit myös ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää puhelinhuoltoon liittyen. Näin voimme varmistaa varaosien saatavuuden ja varata puhelimellesi huoltoajan.

Meiltä saat:
  • ensiluokkaista ja nopeaa palvelua
  • huoltoa lähes kaikille puhelinmerkeille
  • kilpailukykyiset hinnat
  • paikallista palvelua lähellä sinua
HUOLTO HINNASTO:

iPhone & iPadSamsung - Huawei Honor OnePlus LG Xiaomi Nokia

Puhelimen sisäinen huolto (komponenttien, mikrofonin, kaiuttimen ja latausportin putsaus)

25 € muun huollon yhteydessä

35 € vain huolto

Muistathan myös samalla uusia puhelimesi panssarilasin ja varata puhelimen puhdistus muun huollon yhteydessä!

Panssarilasi + asennus = 25 €

Microsoft Teams yritysten tukena pandemian aikana.

.

Microsoft Teams yritysten tukena pandemian aikana
Hemmakontor
Vuodesta 2020 tuli videokokousten vuosi, ja totuimme siihen, että näytöillämme näkyi niin työkavereita ja asiakkaita, kuin heidän kotitoimistojaan, lapsiaan ja lemmikkejään. Nyt olemme jo vuoden 2021 puolessa välissä, ja näemme selvästi, että pandemian myötä kasvaneet alustat vahvistavat asemaansa ympäri maailman.

Kilpailu työpaikkojen muuntamisessa pandemian asettamien vaatimusten mukaisesti koveni nopeasti, ja Microsoft oli kunnianhimoisesti kilpailun kärjessä. Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella uskoo, että Microsoft Teams on tulevaisuudessa yhtä tärkeä työkalu yritysmaailmassa kuin verkkoselain.

Päivittäisten Teams-käyttäjien määrä kasvoi vuoden 2019 puolivälistä vuoden 2020 loppuun 13 miljoonasta käyttäjästä peräti 115 miljoonaan yksittäiseen käyttäjään. Vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä Teamsia käytettiin yli 30 miljardia minuuttia päivittäin! Tämä tarkoittaa keskimäärin yli neljä tuntia henkilöä kohden. Teamsia on käytetty pääasiassa etäpalavereihin osallistumiseen, asiakkaiden ja työkavereiden kanssa keskusteluun, sekä jaettujen tiedostojen hallintaan.

Microsoft Teamsin avulla joustavampaa työarkea

Microsoftin tavoite vuodelle 2021 on kehittää Teamsia niin, että se ei enää ole vain kokous- ja keskustelufoorumi, vaan uudenlainen “organisaatiovarasto”. Tämä toisi yhteen kaikki työntekijän työssään tarvitsemat työkalut saman katon alle, ja toimisi samalla alustana, jolla myös muut kehittäjät voisivat tarjota omia palveluitaan.

Päätavoitteena on luoda yhteistyötä parantava työkalu, jonka avulla videoneuvottelut, chat-toiminnot ja muut liiketoimintasovellukset toimivat saman käyttöliittymän kautta.

Me tunnemme Microsoftin työkalut ja toiminnot kuin omat taskumme. Suurin osa ympäristömme toimii Microsoftin pilvipalveluissa, ja Teams on meillä keskeisessä roolissa muun muassa sisäisessä viestinnässä ja asiakirjojen hallinnassa. Meillä on pitkä ja laaja kokemus Microsoftin yrityspalveluista, ja tarjoamme kattavat palvelut aina asiakkaan IT-ympäristön kartoituksesta ja suunnittelusta varsinaiseen toteutukseen ja käyttöönottoon.

Haluatko sinäkin olla mukana luomassa sujuvampaa työarkea? Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!

Vinkkejä parempaan kuuluvuuteen mökillä!

.

Kevät on täällä ja ihmiset alkavat taas lähtemään mökeille. Viime vuonna etätyö kasvoi räjähdysmäisesti, mikä vaikutti merkittävästi alueen mobiiliverkon nopeuteen. Yksi etätyön tukipilareista on vakaa verkkoyhteys. 

extant

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että yhteytesi toimii mahdollisimman hyvin: 

  1. Varmista, että modeemi tukee oikeaa verkkoa ja että se on ajan tasalla uusimman ohjelmiston kanssa. Vanhemmat 3G-modeemit tulisi korvata 4G/5G-yhteensopivalla modeemilla ja vanhemmat 4G-modeemit tulisi päivittää suorituskyvyn maksimoimiseksi

  2. Varmista, että yhteytesi on ajan tasalla ja tarkoituksenmukainen. Telia-jälleenmyyjänä autamme mielellämme tarkistamaan, mikä yhteys vastaa juuri sinun tarpeitasi.  

  3. Yritä sijoittaa modeemi hyvän vastaanoton saamista varten. Modeemin sijainti voi määrittää signaalin laadun. Joissakin tilanteissa voi kuitenkin olla vaikeaa, jos haluat käyttää modeemin langatonta vastaanottoa tietyssä huoneessa ja mobiiliverkon signaali on heikko tietyllä puolella rakennusta. Siinä tapauksessa ulkoinen antenni voi olla hyvä vaihtoehto. 

  4. Asenna ulkoinen antenni. Modeemin sisäänrakennetut antennit toimivat hyvin lähellä mobiilimastoa, mutta monissa tapauksissa etäisyydet ovat yksinkertaisesti liian suuret, jotta modeemi yksinään saisi hyvän signaalin. Näissä ulkoinen antenni tekee ihmeitä. Ulkoisella antennilla saat hyvän signaalin jopa 8 km: n päässä lähimmästä mastosta. Modeemien omat antennit antavat hyvän signaalin, kun etäisyys mastoon on 2-3 km. Verkkosivulla https://www.cellmapper.net/map voit tarkistaa, missä lähin masto on ja millä taajuudella signaali lähetetään. 

EKM myy antenneja, kaapeleita ja sovittimia kaikkiin tarpeisiin. Olemme juuri saaneet valikoimaan Finnsatin uudet 4G/5G-yhdistelmäantennit. Tule käymään tai ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiisi.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny