Etsimme myymälätyöntekijää!

EKM Service perustettiin vuonna 1982 ja on siitä lähtien ollut yksi alueen johtavista IT-toimittajista. Nykyään olemme dynaaminen, tekninen ja menestyvä IT-yritys, joka tarjoaa asiakkailleen täydellisen IT-tuen ja -kehityksen. Vuodesta 2010 lähtien olemme olleet osa valtakunnallista DataGroup-ketjua, joka koostuu 57 toimipisteestä.

Kiinnostus teknologiaa kohtaan, sekä halu jatkuvasti oppia uutta ja olla alansa paras, ajaa meitä eteenpäin.

EKM on vuosien varrella rakentanut laajan asiakaskunnan, joka sisältää sekä yksityishenkilöitä että pieniä ja isoja yrityksiä rannikkoalueella. 

TYÖNKUVAUS 

Työntekijämme ovat EKM:n suurin voimavara ja tärkeitä yhtiön jatkuvan suorituskyvyn kannalta. Onko mielestäsi helppoa puhua ihmisille ja hallitsetko samalla kuuntelemisen taidon? Sitten voit olla oikea henkilö tehtävään. Tehtävä edellyttää suurta sitoutumista, sekä myymälätoiminnan ja asiakaspalvelun ymmärtämistä. Meillä on myymälät Tammisaaressa, Hangossa ja Karjaalla ja työpiste voi vaihtua tarpeen mukaan. Työ vaatii suomen- ja ruotsin kielen taitoa. 

On tärkeää, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, jotta arkipäivä myymälässä sujuu ongelmitta, ja tarpeen vaatiessa sinulla on toki koko tiimimme taustatukena. Pidämme persoonallisuutta tärkeänä ominaisuutena, ja meille on myös tärkeää, että tulet hyvin toimeen muiden kollegoiden kanssa. Sinulle tarjotaan mahdollisuus työskennellä menestyvän, henkilöstöstään huolehtivan yrityksen parissa. Meille on olennaista, että kaikki viihtyvät työssään ja että työ on kehittävää ja innostavaa. Tulet työskentelemään työntekijöiden kanssa, joilla on alalta monen vuoden kokemus. 

Avainasemassa työtehtävässä menestymiseen on vankka kiinnostus teknologiaan sekä positiivinen ja aktiivinen asenne työhön. Ihmisenä olet proaktiivinen, sosiaalinen ja haluat auttaa ihmisiä löytämään oikeat ratkaisut. 

Työtehtäviin kuuluu

  • Asiakkaiden palveleminen myymälässä
  • Tietokoneiden, älypuhelimien ja tablettien sekä oheislaitteiden ja ohjelmistojen myynti ja perusasennukset
  • asiakkaiden auttaminen ongelmanratkaisutilanteissa, oikeiden ratkaisujen ehdottaminen tai tapauksen välittäminen oikealle henkilölle tiimissämme
  • Tilausten käsittely (tuotteiden tilaaminen ja varastointi)
  • Myymälän ja työtasojen siisteyden ja järjestyksen varmistaminen
  • Tuotteiden hinnoittelu ja tuotevalikoiman ylläpito

Arvostamme näitä asioita

  • Kokemusta asiakaspalvelusta ja myynnistä
  • Kokemus IT-alalta
  • Kokemus vähittäiskaupasta/jälleenmyynnistä
  • Hallitset molemmat kotimaiset kielet

Odotamme innolla hakemustasi, mielellään palkkatoiveineen. 

Hakemukset tai kyselyt tähän osoitteeseen:

Ronnie Carlsson
gsm: 0500 486090
sähköposti: ronnie@ekm.fi