Maksupäätteet

Huolehdimme maksupäätetarpeistasi, oli sitten kyseessä pieni kioski, iso marketti, ravintola tai baari. Meiltä saa maksupäätteet vuokralaitteina lyhyemmäksi ajaksi, tai niitä voi ostaa omakseen.

Järjestämme sinulle sopivan ratkaisun, joka täyttää juuri sinun vaatimuksiasi.

Käyttövalmis maksupääte

Olemme Verifonen, NETS:in ja Bamboran yhteystyökumppani, ja autamme sinua tekemään sopimuksen korttimaksujen vastaanottamisesta, mikäli sinulla ei ole sellaista jo valmiina.

Asennamme maksupäätteesi käyttövalmiiksi, toimitamme laite toimipisteeseesi ja neuvomme sen käytössä.

Suosimme Verifonen maksupäätteitä. Verifone on maailman johtava maksuihin erikoistunut yritys. Heidän maksuratkaisunsa ovat turvallisia ja heidän maksupäätteensä käyttävät uusinta tekniikkaa.

Verifone CM5 – Android-maksupääte uusilla ominaisuuksilla

CM5 on osa Verifonen uutta Android-maksupäätevalikoimaa. Laite on isolla kosketusnäytöllä, 4G-, bluetooth-, ja WiFi-yhteydellä varustettu, siirrettävä laite. Helppokäyttöisyystoimintoina näkövammaisille löytyy kontrastivaihtoehdot ja puhesynteesi. Myös raportointitoiminto löytyy itse laitteesta.

CM5 on yhteensopiva myös pienempien kassaratkaisujen kanssa, kuten Solmio Kumppani.

Verifone V400 – Kasvavan yrityksen maksupääte

V400 sopii niille, jotka arvostavat joustavuutta. Laite toimii joko yksin, tai integroituna kassan kanssa. Sen voi yhdistää sekä 4G- että WiFi-verkkoon.

Maksupäätettä käytetään laajasti ravintolamaailmassa Winpos-järjestelmän kanssa, sillä se mahdollistaa maksujen vastaanottamista pöydillä.

Integroidut maksupäätteet

Teemme integraatioissa pääsääntöisesti yhteistyötä Winposin ja Lemonsoftin kanssa.

Verifone Yomani – Täyttää kaikki integroidun maksupäätteen asettamasi vaatimuksia

Yomani on ”kaikkialla” ja on niin helppokäyttöinen että se sopii jokaiselle. Kun käytössäsi on Yomani-maksupääte, voit luottaa siihen, että jokainen asiakas tietää mihin korttiansa laittaa. Laite liitetään kaapelilla, joka takaa sen jatkuvaa toiminnallisuutta, ilman katkoja.

Haluatko lisää tietoa tästä?

Gustav Söderholm

MFP Service Technician

gustav.soderholm@ekm.fi

019 212 0128

Mikael Fellman

POS Specialist

mikael.fellman@ekm.fi

019 212 0130

Ota yhteyttä