Lemonsoft ohjelmistoratkaisut liiketoimintasi parhaaksi

Lemonsoftilta saat kaikki liiketoiminnalle kriittiset toiminnot samassa paketissa. Uskomme, että yhteistyössä kanssamme asiakasyrityksemme tekevät parempaa tulosta ja saavat alan parhaan asiakaskokemuksen.  

Ohjelma tarjoaa kaikkea jota yritys tarvitsee, kuten taloushallintoa, henkilöstöhallintoa, CRM:ää, projektinhallintaa ja tuotannonhallintaa – päätät itse mitä osia tarvitset. 

Lemonsoft on markkinoiden nykyaikaisin ja tehokkain ERP. 

Kenelle Lemonsoft soveltuu?

Lemonsoft sopii kaikille yrityksille jotka ostavat, myyvät ja suorittavat eri töitä. Myös valtio och kunnat näkevät Lemonsoftin tarjoamat edut modernissa projektinhallinnassa, logistiikassa, työajanseurannassa, palkanlaskennassa ja maksuissa.

Lemonsoft voidaan asentaa ja ajaa perinteisesti tietokoneella tai sitä voidaan käyttää kokonaan verkossa nettiselaimessa. Yritys voi myös halutessaan ottaa käyttöön Lemonsoftin mobiilisovellus LemonTime. Sovelluksen avulla yritys pystyy helposti ja sujuvasti rekisteröimään ajanseurantaa, tavaroita projektia varten tai huoltotoimenpiteitä – kaikki käsinkirjoitetut laput ja lähetteet voidaan jättää kokonaan historiaan!

Tyypillisiä aloja jotka hyödyntävät Lemonsoftin monipuolisia toimintoja ovat yrittäjät, vähittäis- ja tukkukauppa, rakennusyritykset, teollisuus, kirjanpitotoimistot ja palveluyritykset.

Lemonsoftin eri toiminnot

Sinä itse valitset mitä ohjelmatoimintoja yrityksesi tarvitsee ja maksat myös sen mukaan.

Taloushallinto

Hoida yrityksesi laskutus ja ostolaskujen lataus sähköisesti. Maksusuoritukset tapahtuvat LemonBankin kautta, joka on integroitu Lemonsoftiin ja tukee useimmat pankit. Ohjelman avulla voit myös näppärästi hoitaa yrityksen kirjanpitoa, alv-laskelmia ja veroilmoituksia.

Asiakkuudenhallinta

Asiakasrekisteriin ja CRM:ään keräät asiakkaittesi kaikki tiedot, yhteystiedot, historiikin ja tapahtumat jotta koko organisaatiosi pääse niihin helposti käsiksi. CRM on myyjän paras ystävä ja myös yritysjohdon työkalu jolla mitataan myyjien tehokkuutta.

Integroitu kassa

Lemonsoftin integroidussa kassassa löydät helposti kaikki asiakkaasi, tuotteesi ja tilauksesi ja käsikaupassa maksaminen on helppoa. Tänne kerääntyy myös samat tilastot ja kirjanpitoasiakirjat kuin muissa Lemonsoftin ohjelmissa. Maksupäätteet ovat integroituja ja mahdollistavat nopeita ja sujuvia maksutapahtumia kassatiskillä – näin helppoa se on!

Logistiikka

Logistiikka koostuu saapuvien ja lähtevien tuotteiden varastonhallinnasta sekä varastotilanteen hallinnasta reaaliajassa.

Myyntitilaus: Asiakas ostaa/tilaa tuotteita yrityksen omasta varastosta tai ne tilataan tavarantoimittajalta.

Huoltotilaus: Asiakas tilaa huoltotyön joka suoritetaan yrityksen tiloissa tai asiakkaan luona. Täällä kerätään tarkkaa historiikkiä siitä, mitä on tehty ja milloin.

Ostotilaus: Ostotilauksella tilataan tuotteita varastoon tai tietylle asiakkaalle, jonka jälkeen ne otetaan tuotesaldolle. Täältä löydät myös asiakaskohtaisia hinnastoja, sarjanumerokäsittelyä ja batch-käsittelyä.

Tavaravirta tulisi optimoidaan siten, että varastosta löytyy aina oikeat tuotteet

Henkilöstöhallinto

Palkkamodulilla hoidat helposti yrityksesi kaikki palkat. Tätä kautta voit käyttää toimintoja kuten työaikakelloa, matkalaskuja, ajanseurantaa ja Tulorekisterin integraatioita. Voit siis helposti seurata työtunteja työaikakelloa käyttäen, ylläpitää työvuoroluetteloja ja huolehtia ylityötunneista ja lomista.

Projektinhallinta

Lemonsoftin projektinhallinta on markkinoiden kattavin projektinhallintaohjelmisto. Hoidat samalla ohjelmistolla koko prosessin aina tarjousvaiheesta projektin toteutukseen ja kirjanpitoon saakka. 

Projektinhallintaohjelmiston merkitys kasvaa koko ajan sillä iso osa töistä tänään ovat projektiluontoisia. Tämä koskee sekä konsultointityötä että rakennustyötä ja teknistä suunnittelua.

Projektin koosta huolimatta, jokaisella on kuitenkin yksi yhteinen piirre: hallinto vie aikaa. Tämä aika kannattaa aina minimoida, sillä siitä voidaan harvoin laskuttaa.

Keskitä yrityksen tärkeät toiminnot yhteen tehokkaaseen ohjelmaan!

Tuotannonohjaus

Lemonsoftin tuotannonohjaus sisältää laajat ja monipuoliset työkalut eri tuotantotapojen tehokkaaseen suunnitteluun ja hallintaan. Hoidat samalla ohjelmalla koko prosessin tarjousvaiheesta kirjanpitoon saakka.

Yhteys ulkomaailmaan

Datan integraatio erilaisilla ulkoisilla järjestelmillä on tehty helpoksi huippumodernilla ohjelmistolla joka on rakennettu alan parhaimmilla työkaluilla.

Menestyvä yritys tarvitsee kunnollisen raportoinnin. Lemonsoftin selkeät raportoinnit antavat sinulle nopean yleiskatsauksen yrityksesi tilanteesta. Lemonsoftissa voit myös hyödyntää tarkempaa raportointia Microsoft PowerBI:n avulla. Asiakas voi itse ottaa raportoinnin käyttöön tai henkilöstömme avustuksella.

Luo helposti integroitu verkkokauppa jolla hallitset tuotteita, asiakkaita ja tilauksia. Verkkokauppa voidaan integroida joko WooCommerce-alustaan tai Lemonsoftin omaan LemonShop-alustaan. Sinun ei tarvitse itse ylläpitää molempia järjestelmiä, sillä Lemonsoft hoitaa tämän puolestasi.

Lemonsoft tarjoaa runsaasti eri käyttöliittymiä ulkoisille ohjelmille ja palveluille. Lemonsoftin oma LemonHub gateway sisältää valmiiksi Basware verkkolaskutus, Aditro verkkopalkka työtekijöiden palkkakuitteja varten, e-kuitti, Intrum perintä ja eri EDI-operaattorit.

EKM Servicen lisäarvo

Uskomme henkilökohtaiseen palveluun kun yritys on kiinnostunut uudesta järjestelmästä. Silloin haluamme istua yhdessä asiakkaan kanssa ja käydä läpi miten asiakkaan rutiinit toimivat ja mitkä ovat haasteet. Yhdessä löydämme asioita, joita voidaan parantaa ja mikä on tärkeysjärjestys. Keskustelun perusteella laadimme asiakkaalle tarjouksen.

Isommat projektit voivat vaatia vielä laajempaa tutkimusta, opiskelua ja keskustelua kun taas pienemmissä projekteissa tiedämme melko nopeasti jos ja miten etenemme.

Itse suunnittelu alkaa kun olemme tullut yhteisymmärrykseen ja tilaus on tehty: sovimme aikatauluista, päämääristä ja vastuualueista. Me EKM:llä tyypillisesti vedetään projektia eteenpään ja autamme useimmissa tietotekniikkaa koskevissa asioissa, oli sitten kyseessä teknistä suunnittelua, ohjelma-asetuksia tai käyttäjien koulutusta.

Kun arjessa esiintyy ongelmatilanteita olemme apunanne – mehän tunnemme sekä sinua että arkesi.

Lemonsoft Oy

Lemonsoft on suomalainen ohjelmistotalo joka perustettiin vuonna 2006. Yrityksellä on toimistoja Vaasassa, Turussa, Vantaalla, Tampereella ja Joensuussa. Lemonsoftin missio on tehdä ohjelmistoratkaisuja liiketoimintasi parhaaksi ja tarjota alan paras käyttäjäkokemus. 

EKM Service on ollut Lemonsoftin kumppani vuodesta 2009. Otimme samalla ohjelmiston itse käyttöön jotta voisimme parhaiten tukea asiakkaitamme.  

Työntekijöitä on Lemonsoftissa tänään yli 150 ja liikevaihto oli vuonna 2021 17,2 miljoonaa euroa. Lemonsoftille on myönnetty Bisnode AAA-luottoluokitus ja Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatti useina peräkkäisinä vuosina. 

Lemonsoftia käyttää tänään lähes 7 000 yritystä ja se on mukana yli 50 000 käyttäjän arjessa. 

Meillä on turvallista olla asiakkaana. 

Kellokortti

Toimiva työajanseuranta on tärkeää jokaiselle yritykselle toimialasta riippumatta. Se säästää aikaa, vaivaa, rahaa ja on mielekäs käyttää. Me tarjoamme työajan seurantajärjestelmän toiminnanohjausjärjestelmään integroituna tai itsenäisesti toimivana ratkaisuna.

Lemonsoftin työajanseurannan tärkeimmät hyödyt yrityksellesi:

  • automatisoi palkanlaskentasi
  • seuraa kustannuksia tarkasti
  • paranna työhyvinvointia
  • nosta laskutusastetta
  • tehosta esimiestyöta
  • integraatiolla lisähyötyä
  • nykyaikaiset leimauslaitteet

Kellokortti on ratkaisumme työajan seurantaan. Kellokortin asiakkaita on yli 1000 lukuisilla eri toimialoilla.

Haluatko lisää tietoa tästä?

Camilla Carlsson

Administrative Manager

camilla.carlsson@ekm.fi

019 212 0160

Johan Fagerström

ICT-Specialist, B2B

johan.fagerstrom@ekm.fi

019 212 0132

Rasmus Nylund

Software Specialist

rasmus.nylund@ekm.fi

019 212 0145

Ota yhteyttä