Kuka olemme?

EKM Service Ab Oy on vuonna 1982 perustettu suomalainen yritys. Meillä on toimistot ja myymälät Tammisaaressa, Hangossa ja Karjaalla. Tänä päivänä työllistämme 15 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljoonaa euroa. Luottoluokituksemme on korkeinta AAA-luokkaa.

Asiakkaitamme ovat tavalliset toimistot IT-tarpeineen sekä yritykset, joissa tuemme heidän vaatimuksiaan logistiikalle, projekteille tai talousjärjestelmille. Omana markkinarakonamme meillä on kauppoja ja ravintoloita, joissa olemme pitkään toimineet kassajärjestelmien asiantuntijaroolissa. Tämän lisäksi palvelemme vuosittain suuria määriä tavallisia kuluttajia.

Liiketoiminta-alueemme sijaitsee pääosin Hanko-Helsinki akselilla.

Missiomme on omalla osaamisellamme tukea asiakasyritysten toimintaa – pitämällä huolen IT-ympäristön hyvästä kilpailukyvystä. Asiantuntemuksemme ansiosta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat tarpeisiinsa aina parhaiten toimivat ratkaisut.

Visiomme on hallitusti ja harkitusti jatkaa kehitystämme ja kasvaa yrityksenä. Tavoitteenamme on markkinajohtajuus omalla toimintamme ydinalueella, joka painottuu Suomen etelärannikkoon.

Helpotamme asiakkaidemme elämää.

Missio

Tuemme omalla osaamisellamme asiakasyritysten toimintaa – pitämällä huolen IT-ympäristön hyvästä kilpailukyvystä. Asiantuntemuksemme ansiosta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat tarpeisiinsa aina parhaiten toimivat ratkaisut.

Visiomme on

Pyrimme hallitusti ja harkitusti jatkuvaan kehitykseen ja kasvuun yrityksenä. Tavoitteenamme on markkinajohtajuus oman toimintamme ydinalueella, joka painottuu Suomen etelärannikolle.

Arvolupaus

Syvällisen IT-ratkaisujen, ohjelmistojen ja palveluiden tuntemuksemme ansiosta asiakas säästää kuluja ja työaikaa sekä tehostaa liiketoimintaansa.