Sharp monitoimitulostimet

Meidän tulostusratkaisuillamme saat kokonaisvaltaisen tulostuspalvelun koko yritykselle. Hoidamme laitteiden toimitukset ja ylläpitoa sekä huoltoa ja kulutustavaroiden hallintaa. Asiakkaana maksat kiinteän hinnan jokaisesta tulostuksesta. Ei voisi olla helpompaa, eikä halvempaakaan.

Teemme yhteistyötä alan johtavien yrityksien kanssa, jotta voimme tarjota oikeita ratkaisuja jokaiselle, olisiko kyseessä pieni tai iso yritys. Meidän asiakkaanamme tiedät, että apu on aina lähellä. Tämän ansiosta vältätte pitkiä palvelukatkoksia ja voitte luottaa siihen, että tulostuspalvelunne toimii aina.

SHARP toimistoratkaisut – Fiksu. Helppo. Turvallinen.

SHARPilla on laaja valikoima monitoimitulostimia (joita moni vielä kutsuu kopiointikoneiksi). Sharpin teknologia mullistaa viestintätapamme. Heidän A3- ja A4-väri- ja mustavalkotoimistotulostin- ja monitoimitulostinvalikoimansa tarjoaa intuitiivisen helppokäyttöisyyden, älykkään ja helpon liitettävyyden ja vaivattoman liikkuvuuden. Ne toimivat saumattomana, turvallisena ja skaalautuvana tietokeskuksena, joka voi kasvaa yrityksesi mukana.

Täydellinen suojaus vakiona

Turvaa arvokkaat tietosi sotilastason turvallisuudella. Sharpin toimistotulostimet salaavat kaikki tiedot ja verkkoviestinnän automaattisesti estääkseen luvattoman käytön tai pahaa tarkoittavat varkaudet. Sinun ei myöskään tarvitse olla huolissasi, että niitä käytettäisiin porttina verkkosi hakkerointiin, koska ne voivat välittömästi estää luvattomien sovellusten ja laitteiden käyttöoikeudet. Niiden älykäs, itsepalautuva teknologia takaa, että järjestelmät voidaan palauttaa turvallisesti, jos ongelmia ilmenee.

Helppo: kaikki mitä tarvitset tehdäksesi enemmän

Miksi tekisit asiat vaikeasti? Sharpin toimistotulostimet on tarkoitettu helpottamaan elämää huomattavasti. Voit luoda korkealaatuisia asiakirjoja nopeasti, ilman tarpeetonta odottamista. Monitoimitulostin herää, kun se havaitsee sinun lähestyvän ja voit lisätä väriainetta ja paperia keskeyttämättä kopiointi- tai tulostustöitäsi. Monimutkaisia asetuksia tai säätöjä ei ole, koska kaikki on helposti käytettävissä suuren, mukautettavan kosketusnäytön kautta. Voit jopa tarkistaa monitoimitulostimen tilan vilkaisemalla tilapalkkia. Voit siis luoda, käyttää ja jakaa kaikkia tarvitsemiasi tietoja mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Älykäs: työskentele omalla tavallasi

Sharpin toimistotulostimien älykäs liitettävyys merkitsee, että voit työskennellä joustavasti missä ja milloin tahansa ja saada parhaan hyödyn jokaisesta päivästä. Yhdistä langattomasti millä tahansa laitteella, lähetä töitä tulostukseen ja vapauta ne sopivimmassa tulostimessa tai monitoimitulostimessa, kun olet valmis, tai tulosta Microsoft Office -asiakirjoja suoraan USB-tikulta. Voit myös käyttää kaikkia suosikkipilvitallennuspalveluja välittömästi kertakirjautumisella (SSO). Sovellusportaali tarjoaa älykkäitä ohjelmistopäivityksiä ja sovelluksia, jotka takaavat, että monitoimitulostimesi ovat aina ajan tasalla.

Luotettu paikallinen kumppanisi

EKM on valtuutettu Sharp-Center, joka tarkoittaa, että olemme aina Sharp-asiakkaidemme apuna. Meillä on valtuutetut myyjät ja huoltoteknikot ja iso valikoima värejä ja varaosia heti varastossa. Sharp-tulostimella ei saa olla käyttökatkoja, sen tulee palvella asiakkaitansa joka päivä.

Meiltä myös leasing-sopimuksia

Tietysti voit ostaa laitteesi omaksesi ja ostaa värit ja huolto tarpeen mukaan. Leasing-sopimuksella on kuitenkin puolensa, sillä se ei aiheuta isoja hankintakustannuksia. Toisin kuin investointikustannukset, joihin tehdään poistoja, leasing-sopimuksen kustannukset ovat täysin vähennyskelpoiset tuloslaskelmassa.

Useimmat käyttäjät ovat huomanneet huoltosopimuksen etuja. Voit rauhallisella mielellä luottaa siihen, että me huolehdimme laitteiden huolenpidosta ja huollosta, sekä värien saatavuutta. Huolenpitopalveluumme kuuluu etukäteen suunniteltua, ennaltaehkäisevää huoltoa, joka ei häiritse työnkulkuasi.

Haluatko lisää tietoa tästä?

Robert Forsbom

IT Consultant

robert.forsbom@ekm.fi

019 212 0115

Gustav Söderholm

MFP Service Technician

gustav.soderholm@ekm.fi

019 212 0128

Ota yhteyttä