Yrityksille

Kameravalvonta on yrityksille ja kotitalouksille tehokas tapa vähentää turvallisuusriskejä ja helpottaa mahdollisten tapauksien jälkitutkintaa. Valikoimaamme kuuluu markkinajohtavia kameramalleja ja järjestelmiä sekä suuriin että pieniin tarpeisiin. Suunnittelemme ja myymme kaikkea yksinkertaisista jopa viiden kameran kameravalvontajärjestelmistä suuriin kehittyneihin kokonaisuuksiin, joissa on satoja kameroita. Tarjoamme myös älykkäitä järjestelmiä, jotka osaavat havaita ihmisiä ja ajoneuvoja muista kuvan elementeistä. Älykkäät kamerajärjestelmät pystyvät myös tunnistamaan rekisterikilpiä ja automaattisesti seurata liikkuvia kohteita yhdestä kamerasta toiseen valvotulla alueella.

Valvontakamerajärjestelmään kuuluu monta eri komponenttia. Pienempiä järjestelmiä voidaan rakentaa käyttämällä yksittäisiä kameroita omilla muistikorteilla, mutta isommille järjestelmille suosittelemme yhteistä tallennuspaikkaa. Suurissa järjestelmissä on yleensä yhteinen tallennuspaikka tai palvelin, joka hoitaa tallennuksen ja edistykselliset valvontatoiminnot sekä kamerat ja anturit, jotka keräävät tietoa järjestelmää varten.

Kamerat tallentavat korkealaatuista kuvaa ja nykyaikaiset valvontakamerajärjestelmät antavat käyttäjälle mahdollisuuden seurata videokuvaa kätevästi sovelluksen tai nettiselaimen kautta. Laadukas kuva vaatii suurta kaistanleveyttä ja tämän takia on tärkeää tarkistaa verkon rakennetta ja että nettiyhteys on riittävän nopea.

Haluatko lisää tietoa tästä?

Andreas Koschinski

AV & IT Account Manager

andreas.koschinski@ekm.fi

+358 500 486 091

Johan Bäck

Chief IT Consultant

johan.back@ekm.fi

+358 505 335 157

Robert Forsbom

IT Consultant

robert.forsbom@ekm.fi

019 212 0115

Ota yhteyttä