Kassajärjestelmät ja maksupäätteet

Meillä on juuri sinun toiminnallesi oikea kassajärjestelmä. Me tiedämme mitä on tärkeätä ja tuemme teitä täysin. Osaamisemme ja palvelutasomme yhdistettynä yhteistyöhön alan parhaiden toimijoiden kanssa tarkoittaa, että sinun kannattaa kääntyä meidän puoleemme kun kyseessä on kassajärjestelmä.

Yhteistä kaikille toimialoille on, että kassajärjestelmän on oltava helppo käyttää ja päivittää jotta asiakkaiden palveleminen ja veloittaminen olisi nopeaa. Ongelmatilanteissa avun tulee olla lähellä ja raportoinnin tulee olla selkeää ja yksinkertaista.

Ravintola tarvitsee tehokkaan asiakaspalvelun, sekä tiskillä että salissa ja keittiössä. Nopea asiakaspalvelu tarkoittaa enemmän myyntiä, joka päivä.

Myös kaupat tarvitsevat nopean ja tarkan asiakaspalvelun. Heillä on oltava oikeat tuotteet oikeilla hinnoilla jotka asiakkaat löytävät heti. Järjestelmän on myös huolehdittava oikeasta varaston saldosta palvelutasosta tinkimättä, jotta rahat eivät jää turhaan sidotuksi.

Vaadi kassajärjestelmästäsi enemmän

Kaikki yritykset tarvitsevat luotettavaa tekniikkaa, sekä osaavaa tukea omalla äidinkielellä. Raportointi on oltava selkeä ja ymmärrettävä jotta tilanteesta saa helposti yleiskäsityksen. Raportit on oltava luettavissa myös tietokoneella ja puhelimella. Meidän kassajärjestelmillämme nämä asiat ovat itsestäänselvyyksiä.

Winpos

Winpos on joustava ja nykyaikainen kassajärjestelmä joka tukee liiketoimintaasi. Järjestelmä on erikoistunut ravintola-, kaupan-, vapaa-ajan ja matkailu-alan tarpeisiin ja sopii myös mainiosti erilaisiin urheilu- ja konserttiareenoihin. Winpos sopii hyvin pieniin kahviloihin, mutta skaalautuu helposti jopa isoimpien tavarataloketjujen tarpeisiin.

Winpos:ia suosittelee Mara ry, joka on ravintoloiden työmarkkinajärjestö Suomessa.

Solmio

Solmio on moderni ja helppokäyttöinen kassajärjestelmä. Se on Suomessa kehitetty Android-pohjainen kassaohjelma, jonka voit käyttää puhelimellasi tai tabletillasi. Saat kuitenkin kaiken irti ohjelmasta kun se on asennettuna desktop-kassaan. Laitteet valitaan käyttötarkoituksesi mukaisesti, riippuen siitä mikäli liikut paljon kentällä tai jos sinulla on kiinteä myyntipiste.

Maksupäätteet

Huolehdimme maksupäätetarpeestasi, oli sitten kyseessä pieni kioski, iso marketti, ravintola tai baari. Tänä päivänä maksupääte vuokrataan palveluna, yleensä kolmen vuoden sopimuksella, mutta on myös mahdollista vuokrata päätteen vain kesän ajaksi tai vaikkapa viikonlopuksi. Järjestämme sinulle sopivan ratkaisun, joka täyttää juuri sinun vaatimuksiasi

Oheislaitteet

Kaikki asiakkaamme käytössä olevat laitteet ovat standardisoituja. Voit luottaa siihen, että tuotteet ovat laadukkaita, ja ongelmatilanteissa tiedämme, kuinka virheet korjataan mahdollisimman nopeasti. Pääkomponentit ovat itse kassakone, kuitti- ja keittiötulostimet, viivakoodinlukijat, kassalaatikot ja integroidut vaa’at.

Pääsääntöisesti käytämme kassalaitteissamme Winpos-, Lemonsoft- tai Solmio-ohjelmia, mutta meillä on myös kokemusta mukautumisesta muihin markkinoilla oleviin ohjelmistoihin.

Valittaessa laitteita valikoimaamme sovellamme pääasiassa kahta kriteeriä, jotka molemmat ovat nykytilanteessa lähes yhtä tärkeitä:

  • Huippulaatu – Kassajärjestelmän on toimittava säässä kuin säässä, moneksi vuodeksi eteenpäin. 
  • Muotoilu ja design – Kassan ei tule pilata sisustusta, mutta saa mielellään tuoda piristystä siihen. 

Haluatko lisää tietoa tästä?

Gustav Söderholm

MFP Service Technician

gustav.soderholm@ekm.fi

019 212 0128

Mikael Fellman

POS Specialist

mikael.fellman@ekm.fi

019 212 0130

Ota yhteyttä