Kassasystem och betalterminaler

Vi har det rätta kassasystemet för just din verksamhet. Vi vet vad som är viktigt och vi stöder er fullt ut. Vårt kunnande och servicenivå kombinerat med samarbetet med branschens bästa aktörer gör att du skall vända dig till oss då det gäller kassasystem.

Gemensamt för alla branscher är att kassasystemet skall vara enkelt att använda och uppdatera, det skall gå fort att betjäna kunderna och ta in pengarna. Vid problem skall hjälpen vara nära till hands, och rapporteringen skall vara tydlig och enkel. 

Restaurangen behöver en effektiv kundbetjäning, både vid disken, ute i salen och i köket. En snabb kundbetjäning resulterar i högre försäljning, varje dag. 

Butikerna behöver också ha snabb och exakt kundbetjäning. De måste ha rätta produkter till rätta priser, som kassören hittar blixtsnabbt. Systemet skall också hjälpa butiken att hålla rätt lagersaldo utan att pruta på servicenivån så att pengarna inte binds upp i onödan. 

Ställ krav på ditt kassasystem

Gemensamt för all verksamhet är behovet av pålitlig teknik – med kunnig support på eget modersmål. Rapporteringen skall också vara enkel att tyda så att man snabbt kan få överblick över situationen. Rapporterna ska även kunna läsas på en telefon eller dator. Med våra kassasystem är dessa saker en självklarhet.

Winpos

Winpos är ett flexibelt och modernt kassasystem som stöder din verksamhet. Man inriktar sig speciellt på restaurang-, fritids-, turism- och handelsbranschen samt olika typer av idrotts- och konsertarenor.

Winpos passar fint till det lilla cafét på hörnet, och tack vare sin skalbarhet uppfyller programmet även större affärskedjors behov.

Winpos rekommenderas av Mara ry, som är restaurangernas branschorganisation i Finland.

Solmio

Solmio är ett modernt och lätt kassasystem. Det är ett inhemskt Android-baserat kassaprogram som kan köras på din telefon eller platta, men kommer bäst till sin rätt att vara installerad i en liten desktop kassa. Utrustningen väljer du utgående från om du rör dig på fältet eller har din verksamhet mera ”stabilt”.

Betalterminaler

Vi sköter ditt behov av betalterminal, oavsett om du har den lilla kiosken, stora marketen, restaurangen eller baren. I dagens läge hyr man sin betalterminal som en tjänst, vanligtvis med ett tre års avtal, men det går också bra att bara hyra terminalen över sommaren, eller över en helg. 

Vi ordnar en lämplig lösning, oberoende av ditt behov. 

Kassautrustning

Vi har standardiserat utrustningen vi använder hos våra kunder. Du kan lita på att produkterna är kvalitativa, och vid eventuella problem har vi kunskap om hur man snabbast åtgärdar eventuella fel. De huvudsakliga komponenterna är själva kassamaskinen, kvitto- och köksskrivare, streckkodsläsare, kassalåda och integrerad våg. 

I huvudsak använder vi kassautrustningen med Winpos, Lemonsoft eller Solmio, men vi har också erfarenhet av anpassning till en handfull övrig programvara som finns på marknaden. 

Det är framför allt två kriterier som gäller då vi väljer utrustning till vårt sortiment, båda är i dagens läge nästan väldigt viktiga:

  • Toppkvalitet eftersom ett kassasystem skall fungera bra i alla väder, i många år.
  • Snygg design. En kassa får inte förstöra interiören, men får gärna piffa upp den.

Vill du veta mera om Kassasystem?

Gustav Söderholm

MFP Service Technician

gustav.soderholm@ekm.fi

019 212 0128

Mikael Fellman

POS Specialist

mikael.fellman@ekm.fi

019 212 0130

Ta kontakt