Vad är EKM?

EKM Service Ab Oy är ett Finlandssvenskt företag som grundades 1982. Företaget har kontor och butiker i Ekenäs, Hangö och Karis. Idag jobbar 14 personer inom företaget och omsättningen år 2023 var 2,4 miljoner Euro. Vår kreditrating är av högsta AAA klass. 

Våra kunder består av helt vanliga kontor med sina IT behov, samt företag där vi stöder deras krav på logistik, projekt eller ekonomisystem. Som en helt egen nisch har vi butiker och restauranger som vi också är experter på, och sist men säkert inte minst finns vi till för ett stort antal konsumenter i hemmaregionen.  

Vårt verksamhetsområde är i huvudsak mellan Hangö och Helsingfors samt
Åbolands skärgård + Åland.  

Vår mission är att hjälpa våra kunder att utnyttja IT för sin verksamhets bästa – genom att presentera och stöda de bästa lösningarna just för dem. 

Vår vision är att fortsätta vår kontrollerade tillväxt genom att följa med och leda den tekniska utvecklingen för att på detta sätt bibehålla vår position som marknadsledare inom vårt område. 

Vi gör livet lättare för våra kunder.

Mission

Vi stöder våra företagskunder med vårt eget kunnande – genom att se till att deras IT-miljö är konkurrenskraftig. Tack vare vår sakkännedom kan våra kunder lite på att de alltid får de bästa lösningarna för deras behov. 

Vision

Som företag har vi målet inställt på kontrollerad och genomtänkt tillväxt. Vår målsättning är att fortsätta i marknadsledande ställning inom vårt eget verksamhetsområde, som i huvudsak ligger längs med den finska sydkusten samt Åboland och Åland. 

Vårt värdelöfte

Tack vare vår gedigna kunskap om IT-lösningar, mjukvara och tjänster sparar våra kunder både pengar och tid samt effektiviserar sin verksamhet.

Kontaktsidan hittar du här

Våra logon

Klicka på önskad variant: