Samarbetspartners

Våra dagliga partners

Data Group

Vi är medlemmar i den landsomfattande kedjan. DG består av 60 medlemsföretag där vi har massa synergi i form av gemensamma inköp, skolningar, sammankomster mm.

SurfNet

Domännamn, webhotell och WordPress. Surfnet är den som tar dina tjänster på allvar.

EKM´s Outlet

Här kan du göra fynd, från en begagnad och servad dator till en kassadisk.

iHelp

iHelp reparerar de flesta telefoner, i centralservicen även plattor.

Karis Telefon

Karis Telefon erbjuder internet och tv tjänster till konsumenter, företag och bostadsbolag.

Våra produktpartners

HP

HP Inc. är en ledande global leverantör av datorer och skrivare.

Dell

Dell Technologies är en global leverantör av tekniklösningar, inklusive persondatorer, servrar, lagring och nätverksinfrastruktur.

iDiD

Inhemsk expert på infoskyltar.

Unifi

Ubiquiti fokuserar på att bygga framtidens IT-lösningar. Deras ledande produkter är magiskt förenade i en otrolig mjukvarugränssnitt med skalbar, licensfri molnhantering.

Reolink

Reolink är en ledande leverantör av säkerhetskameror och övervakningssystem. Deras Reolink App möjliggör enkel fjärrövervakning av kameror och NVR-enheter, med funktioner som rörelsedetektering och schemalagd inspelning.

Avigilon

Avigilon erbjuder omfattande lösningar inom videoövervakning och åtkomstkontroll. Deras produkter inkluderar intelligenta videomjukvaror, skalbar åtkomstkontroll och molnbaserade alternativ.

Microsoft

Microsoft utvecklar, tillverkar och säljer datorprogramvara, konsumentelektronik och persondatorer och tjänster. Dess mest kända programvaruprodukter är Microsoft Windows-operativsystem, Microsoft Office-sviten och webbläsaren Internet Explorer och Edge.

Sharp

Sharp Corporation är ett japanskt elektronikföretag som utvecklar och erbjuder produkter och lösningar för både företag och privatpersoner, inklusive IT-lösningar, utskriftslösningar, dokumenthantering, digital signage, kassasystem, TV-apparater, ljudprodukter och smarta hushållsapparater.

Canon

Canon är ett globalt företag som tillhandahåller en mängd olika produkter och tjänster, inklusive kameror, skrivare, scannrar, projektorer och företagslösningar.

HP Enterprise

HPE är ett globalt företag som hjälper företag att koppla samman, skydda, analysera och agera på all deras data och applikationer, oavsett var de befinner sig, från kanten till molnet.

Withsecure

WithSecure™ är en leverantör av cybersäkerhetslösningar som hjälper företag att skydda sina data och applikationer genom att erbjuda anpassade verktyg och lösningar.

Watchguard

WatchGuard är ett företag som erbjuder omfattande cybersäkerhetslösningar, inklusive nätverkssäkerhet, enhetssäkerhet, identitetssäkerhet och säkert Wi-Fi.

Våra kassa och ERP partners

Lemonsoft

Lemonsoft är ett finskt mjukvaruföretag som designar, utvecklar och säljer ERP-mjukvarulösningar. Deras lösningar är huvudsakligen molnbaserade.

Winpos

Winpos är en ledande leverantör av kassasystem (POS) i Norden, som erbjuder användarvänliga och mångsidiga lösningar för olika branscher, inklusive detaljhandel, restauranger, arenor och turism.

Solmiokassa

Solmio är en finsk leverantör av kassasystem som erbjuder lösningar för små och medelstora företag inom detaljhandel och restaurangbranschen. Företaget fokuserar på att tillhandahålla användarvänliga och kostnadseffektiva system.