IT-Tjänster för företag.

Vi skapar rätt förutsättningar för ert företags framgång. Med våra IT-lösningar sparar du både tid och pengar. Vi kan erbjuda rätt lösningar för just din situation och se till att de integreras på ett sätt som stöder ditt företags tillväxt och utveckling. Vårt utbud omfattar bland annat underhållstjänster för IT-miljöer och molntjänster som Microsoft 365.

Oavsett om det berör datorer, programvara eller övrig IT-relaterad utrustning, hjälper vi dig genom att skapa mervärde. Vårt mål är att leverera en modern och driftsäker IT-miljö anpassad för ditt behov. Vi erbjuder fullständig service och support. Vi finns till ditt förfogande vare sig det gäller er IT-utrustning, eller dess användare.

Låt oss sköta ditt företags IT-miljö så att du kan fokusera på det som är viktigt – att göra resultat.

Allt ni behöver – när det behövs

IT-världen ligger i ständig utveckling. För att garantera att vi kan erbjuda våra kunder moderna lösningar lägger vi stort fokus på att följa med marknaden och trender. Det är vår uppgift att se till att de tjänster vi erbjuder våra kunder är kuranta och konkurrenskraftiga. Då vi tar hand om en kunds IT-miljö tar vi även ansvar för dess kontinuerliga utveckling. Vi vet både vad som behövs och när det kommer att behövas.

Microsoft 365 & Azure

Utnyttja Microsofts kraftfulla molntjänster med vår expertis. Vi hjälper er att ta i bruk tjänsterna så att er Microsoft-miljö är optimerad för er verksamhet.

Som Microsoft Partner har vi både rättigheter att sälja och underhålla Microsofts fullständiga portfölj av molntjänster. Med Microsoft 365 och Azure har man möjlighet att bygga en IT-miljö som är både flexibel, säker och skalbar.

Utskriftslösningar

Med våra utskriftslösningar får du en komplett utskriftsfunktion för hela företaget. Vi sköter allt från leverans och drift av maskiner till service och hantering av förbrukningsmaterial. Du betalar en avgift per utskrift. Enklare kan det inte bli, inte billigare heller.

Vi jobbar med branschens ledande företag för att kunna erbjuda rätt lösningar för alla sorters företag, stora som små. Hos oss får ni snabb och lokal service vilket garanterar att era utskriftstjänster alltid fungerar och att er verksamhet inte lider av långa serviceavbrott.

Servicepaket

Utrustning, tjänster och användarstöd allt i ett och samma paket. Med vårt Servicepaket får ni en fungerande IT-helhet som är överskådlig och lätt att budgetera.

Vi går tillsammans igenom era behov och skapar utifrån dem en IT-miljö med färdigpaketerade tjänster och funktioner. Servicepaketet går enkelt att skala uppåt och nedåt och driftskostnaderna för er IT blir överskådliga och lättbudgeterade. Med denna lösning får ni mera ut av era IT-investeringar och kostnaderna är lättare att kontrollera.

Utveckling och underhåll

IT-världen är i ständig utveckling. Genom att teckna ett underhållsavtal med oss håller vi er utrustning uppdaterad och ser till att ni som kund alltid har tillgång till marknadens effektivaste lösningar.

Med vårt underhållsavtal behöver ni inte själv fundera på att allting hålls tipp-topp. Vi hjälper er genom att se till att er utrustning är uppdaterad och kurant. Att följa med IT marknadens utveckling är ett heltidsjobb i sig. Därför vill vi underlätta för våra kunder genom att fungera som rådgivare och ta ansvar för utvecklingen av IT-miljön för att säkerställa konkurrenskraften i verksamheten.

Datasäkerhet

IT-säkerhet för företag spelar en allt viktigare roll på grund av digitaliseringen och ökande hotbilder i världen. Prioritera ditt företags datasäkerhet genom att välja EKM som samarbetspartner.

På EKM Service säljer vi datasäkerhetslösningar både som mjukvara och hårdvara. Vi representerar marknadsledande märken som WithSecure, Watchguard, Datto och Microsoft. Utöver program och utrustning genomför vi också datasäkerhetskartläggningar där kundernas IT-miljö och datahanteringsförfaranden granskas. På basen av kartläggningen får kunden ett åtgärdsförslag och en rapport över deras datasäkerhetssituation.

Mötesteknik

Vi är specialister på digitala möten, både när det gäller bild och ljud. Vi levererar mötesteknik för alla typer av mötesytor och konferensrum.

Via EKM Service får man mötesutrustning för alla behov, vare sig det handlar om personlig utrustning till den enskilde användaren, eller utrustning för stora mötesrum med tiotals deltagare. Interaktiva storformatsskärmar är ett sätt att lyfta sitt mötesrum till en helt ny nivå samt leverera fängslande och levande presentationer. Moderna anslutningssystem möjliggör användning av skärm, kamera, högtalare samt mikrofoner allt genom en enda anslutningskabel. Vi erbjuder lösningar som skräddarsys efter era behov.