IT-palvelut yrityksille

Luomme edellytyksiä yrityksenne menestykseen. Meidän IT-ratkaisuillamme säästät sekä aikaa että rahaa. Tarjoamme oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi, ja varmistamme että integrointi tapahtuu tavalla, joka tukee yrityksesi kasvua ja kehitystä. Tarjontaamme kuuluu muun muassa ylläpitopalvelut IT-ympäristöihin ja pilvipalveluita kuten Microsoft 365.

Riippumatta siitä, onko kyse tietokoneista, ohjelmistosta tai muusta IT-laitteistosta autamme sinua luomalla lisäarvoa yrityksellenne. Tavoitteemme on toimittaa tarpeisiisi sopiva, nykyaikainen ja toimintavarma IT-ympäristö. Meiltä saat kokonaisvaltaista huoltoa ja tukea ja olemme apunasi sekä laitteisto- että käyttäjäasioissa.

Kun annat meidän huolehtia IT-ympäristöstäsi, voit huoletta keskittyä olennaiseen – tulosten saavuttamiseen.

Kaikki mitä tarvitset – silloin kuin sitä tarvitaan

IT-ala kehittyy jatkuvasti. Takaksemme asiakkaillemme nykyaikaisia ratkaisuja seuraamme tarkasti markkinoiden trendejä. Meidän tehtävämme on varmistaa, että tarjoamamme palvelut ovat kilpailukykyisiä. Kun huolehdimme asiakkaiden IT-ympäristöstä, varmistamme myös sen jatkuvaa kehittämistä. Tiedämme mitä tarvitaan ja milloin sitä tarvitaan.

Microsoft 365 & Azure

Hyödynnä Microsoftin edistyksellisiä pilvipalveluita asiantuntemuksellamme. Autamme palveluiden käyttöönotossa, jotta Microsoft-ympäristö on optimoitu juuri teidän toimintaanne.

Microsoft Partner-yrityksenä meillä on oikeus myydä ja ylläpitää koko Microsoftin ohjelmisto- ja pilvipalvelutarjonta. Microsoft 365 ja Azuren avulla rakennat joutavan, turvallisen ja helposti laajennettavan IT-ympäristön.

Tulostusratkaisut

Meidän tulostusratkaisuillamme saat kokonaisvaltaisen tulostuspalvelun koko yritykselle. Hoidamme laitteiden toimitukset ja ylläpidot sekä huollot ja kulutustarvikkeiden hallinnan. Asiakkaana maksat kiinteän hinnan jokaisesta tulostuksesta. Ei voisi olla helpompaa, eikä halvempaakaan.

Teemme yhteistyötä alan johtavien yrityksien kanssa, jotta voimme tarjota oikeita ratkaisuja jokaiselle, oli kyseessä pieni tai iso yritys. Meidän asiakkaanamme tiedät, että apu on aina lähellä. Tämän ansiosta vältätte pitkiä palvelukatkoksia ja voitte luottaa siihen, että tulostuspalvelunne toimii aina.

PalveluPaketti

Laitteet, palvelut ja käyttäjätuki, kaikki samassa paketissa. PalveluPaketin kautta saat selkeän, helposti budjetoitavan ja varmasti toimivan IT-kokonaisuuden.

Kartoitamme yhdessä tarpeitanne ja suunnittelemme niiden perusteella kattavan IT-ympäristön mihin kuuluu kaikki tarvitsemanne toiminnot ja palvelut. PalveluPaketti on helposti skaalattava sekä isompaan että pienempään ja palveluiden käyttökustannukset ovat selkeitä ja helposti budjetoitavia. Tämän ansiosta saatte enemmän irti IT-sijoituksistanne eikä tule yllättäviä kuluja.

Kehitys ja ylläpito

IT-ala kehittyy jatkuvasti. Meidän ylläpitosopimuksellamme varmistat, että laitteistosi pysyy ajan tasalla ja että yritykselläsi on markkinoiden tehokkaimmat ratkaisut saatavilla.

Meidän tehtävämme on varmistaa, että tarjoamamme palvelut ovat kilpailukykyisiä. Kun huolehdimme asiakkaiden IT-ympäristöstä, varmistamme myös sen jatkuvaa päivitystä ja kehittämistä. IT-markkinoiden ajan tasalla pysyminen on kokoaikatyö itsessään, ja meidän tehtävämme on toimia asiakkaillemme neuvonantajana ja vastata IT-ympäristön kehittämisestä. Näin yrityksesi pysyy kilpailukykyisenä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Tietoturva

Yrityksien tietoturva on yhä kriittisemmässä roolissa digitalisoinnin ja kasvavan uhkakuvan ansiosta. Aseta yrityksesi tietoturva etusijalle valitsemalla EKM yhteistyökumppaniksi.

EKM Servicen myymät tietoturvaratkaisut kattavat sekä laitteistoa että ohjelmistoa. Edustamme markkinoiden johtavia toimijoita, kuten WithSecure, Watchguard, Datto ja Microsoft. Tietoturvaohjelmien ja -laitteiden lisäksi suoritamme myös tietoturvakartoituksia missä asiakkaan IT-ympäristö ja tietojenkäsittelykäytäntöjä tarkastetaan. Kartoituksen jälkeen asiakas saa raportin tietoturvatilanteestansa ja ehdotuksen tehtävistä toimenpiteistä.

Kokoustekniikka

Olemme digitaalisten kokouksien asiantuntijoita, oli sitten kyseessä ääni tai kuva. Toimitamme kokoustekniikkaa kaikkiin erilaisiin kokoustiloihin ja neuvotteluhuoneisiin.

EKM Service tarjoaa kokoustekniikkaa joka tarpeeseen. Sekä yksittäiset käyttäjät että yritykset, joilla on isoimpia kokoustiloja löytävät tarvitsemansa laajasta valikoimastamme. Interaktiivinen näyttö nostaa kokoustilanne ja esittelynne tasoa uuteen ulottovuuteen. Edistyneet liitäntäjärjestelmät mahdollistavat näytön, kameran, kaiuttimien ja mikrofonien kytkentää yhdelllä kaapelilla. Ratkaisujamme räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.