Copilot for Microsoft 365

M365 Copilot on AI-avustaja joka integroituu M365 ohjelmien kanssa, kuten Word, PowerPoint, Excel ja Teams. M365 Copilot auttaa sinua kirjoittamaan, editoimaan, parantamaan ja optimoimaan sisältöäsi käyttäen luonnollista kieltä ja data-analyysia.

Microsoftin mainoslause Copilotille on ”Aivan uusi tapa työskennellä”. Haluatteko tietää lisää siitä miten Copilot auttaa arjessa? Ottakaa meihin yhteyttä tai lukekaa täältä lisää, niin saatte näkemystä siitä mitä Copilot for M365 on ja mitä Copilot voi tehdä puolestanne.

AI – Tehokas tapa hoitaa rutiinit

Seuraavat 2 kappaletta Copilot kirjoitti itse. Pyysimme Copilotia referoimaan miten se voi olla avuksi arjessa ja mitä etuja tuo mukanaan. Kuvituskuvat näissä kappaleissa ovat myös Copilotin tekemiä.

Mikä on Copilot ja kuinka se voi auttaa?

Yksi Copilotin suurimmista eduista on, että se voi auttaa yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja säästämään aikaa. Copilot voi auttaa käyttäjiä luomaan tekstiä, taulukoita, kaavioita ja muuta sisältöä sekunneissa. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä yrityksille, joilla ei ehkä ole resursseja palkata lisää henkilöstöä tai ulkoistaa työtä. Copilot voi myös auttaa yrityksiä parantamaan työnsä laatua antamalla ehdotuksia ja korjauksia reaaliajassa.

Vapauta luovuutesi ja avaa uusia tehokkuuden tasoja. Tervetuloa työmaailmaan, jossa minimoimme toistuvan työn ja saamme aikaa sille, mihin meillä ei ole aikaa.

Copilot voi myös auttaa yrityksiä pysymään ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä ja teknologioista. Copilot voi antaa käyttäjille pääsyn uusimpiin malleihin ja AI-toimintoihin. Yrityksille, joilla ei ehkä ole resursseja investoida tutkimukseen ja kehitykseen, Copilot voi olla avuksi. Copilot voi myös auttaa yrityksiä pysymään kilpailukykyisinä antamalla oivalluksia markkinatrendeistä ja asiakaskäyttäytymisestä.

Yhteenvetona, Microsoft Copilot on tehokas työkalu, joka voi auttaa kaikkia yrityksiä säästämään aikaa, pysymään järjestäytyneinä, yhteistyöskentelemään tehokkaammin ja pysymään ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä ja teknologioista. Hyödyntämällä AI:n voimaa, Copilot voi auttaa yrityksiä parantamaan työnsä laatua ja pysymään kilpailukykyisinä tämän päivän nopeatempoisessa liiketoimintaympäristössä.

Antakaa meidän auttaa teitä saamaan apua Copilot for M365:ltä!

Jotta voit hyödyntää täysin Copilotin ominaisuuksia, on välttämätöntä, että oma IT-ympäristösi ja erityisesti Microsoft 365 -ympäristösi on valmis tukemaan Copilotin käyttöä.

Esimerkiksi omien dokumenttienne ja tiedostojenne on oltava tallennettuna SharePointiin tai Onedriveen, jotta Copilot voi käsitellä niitä ja hakea niistä tietoja. Jos haluat hyödyntää täysin Copilotia Microsoft Teamsissa, on olemassa tiettyjä asetuksia, jotka tulisi tehdä ja niin edelleen.

EKM on tietenkin valmis auttamaan teitä Copilot for M365:n käyttöönotossa. Oletteko kiinnostuneita? Ota yhteyttä meihin, niin hoidamme sen.

Copilot – konkreettisia esimerkkejä hyödyistä

 • Lisääntynyt tuottavuus – Copilot on täydellisesti integroitu Microsoft 365 -ohjelmiin, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook ja Teams. Copilot auttaa käyttäjää työskentelemään tehokkaammin AI:n avulla.
 • Vahvistettu inhimillinen luovuus – Copilot rohkaisee ja auttaa sinua luomaan entistä luovempia työnkulkuja.
 • Nopeammat työnkulut – Copilot voi kirjoittaa sähköpostiviestejä, tiivistää sisältöä, generoida koodinpätkiä ja suorittaa monia muita tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Henkilökohtainen avustus – Copilot mukautuu tarpeisiisi ja antaa räätälöityjä vastauksia käytön ja mieltymysten perusteella.
 • Parantunut tuottavuus – Ymmärtämällä kysymystesi ja vastaustesi yhteyden Copilot voi auttaa sinua löytämään relevantin tiedon nopeammin.
 • Integraatio Microsoft 365:n kanssa – Copilot integroituu Microsoft 365 -sovelluksiin tarjotakseen sinulle tehokkaan tuottavuustyökalun.
 • Automaattinen koodin generointi – Jos työskentelet ohjelmoinnin parissa, Copilot voi generoida koodinpätkiä, funktioita ja kokonaisia koodilohkoja kommenttiesi ja pyyntöjesi perusteella. Se säästää aikaa ja vähentää virheiden riskiä.
 • Tekstiehdotukset ja oikoluku – Sovelluksissa kuten Word, Outlook ja Teams, Copilot tarjoaa tekstiehdotuksia, auttaa sinua kirjoittamaan oikein ja antaa kielioppisuosituksia. Se on kuin olisi virtuaalinen toimittaja vierelläsi.
 • Data-analyysi ja kaaviot – Copilot voi auttaa sinua luomaan kaavioita ja analysoimaan dataa Excelissä. Voit esittää kysymyksiä, kuten “Luo pylväsdiagrammi myyntidatasta” ja saada nopeita vastauksia.
 • Projektisuunnittelu ja tehtävienhallinta – Microsoft Teamsissa Copilot voi auttaa sinua luomaan projektisuunnitelmia, jakamaan tehtäviä ja seuraamaan edistymistä. Se on kuin olisi projektikoordinaattori, joka auttaa sinua pitämään kaiken hallinnassa.
 • Käännös ja monikielinen viestintä – Copilot voi kääntää tekstiä eri kielten välillä ja auttaa sinua kommunikoimaan kollegoiden ja asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa.
 • Dokumenttien muotoilu ja mallit – Kun luot dokumentteja Wordissa, Copilot voi ehdottaa muotoilua, auttaa sinua käyttämään malleja ja antaa vinkkejä dokumenttien ammattimaisemmaksi tekemiseen.
 • Yhteistyö ja ideoiden generointi – Copilot voi auttaa sinua tekemään yhteistyötä muiden kanssa ehdottamalla ideoita, antamalla palautetta ja auttamalla sinua kehittämään uusia käsitteitä.

Muista, että Copilot on mukautettavissa ja sitä voidaan mukauttaa erityisiin työtarpeisiisi. Tutki erilaisia toimintoja ja katso, kuinka ne voivat helpottaa työpäivääsi!

Microsoft Copilot for 365

28,10€ alv 0% /käyttäjä/kk

 • MS 365 Apps Integration
 • Suojattu webchat
 • MS 365 Enterprise Security, Compilance & Privacy
 • MS 365 Graph (content & context)

Haluatko lisää tietoa tästä?

Andreas Koschinski

AV & IT Account Manager

andreas.koschinski@ekm.fi

+358 500 486 091

Johan Bäck

Chief IT Consultant

johan.back@ekm.fi

+358 505 335 157

Ota yhteyttä