Solmio on moderni ja helppokäyttöinen kassajärjestelmä.

Se on Suomessa kehitetty Android-pohjainen kassaohjelma, jonka voit käyttää puhelimellasi tai tabletillasi. Saat kuitenkin kaiken irti ohjelmasta kun se on asennettuna desktop-kassaan. Laitteet valitaan käyttötarkoituksesi mukaisesti, riippuen siitä mikäli liikut paljon kentällä tai jos sinulla on kiinteä myyntipiste.

Helppokäyttöinen verkkopohjainen käyttöliittymä ja raportit reaaliajassa

Tämä ei voisi olla helpompaa. Tuotteet ja tuoteryhmät luodaan verkkosivun kautta ja synkronoituvat heti kassoihisi. Tilastoja kerätään jo ensimmäisestä ostotapahtumasta. Näet helposti, kuinka päivä, kuukausi tai vuosi on sujunut, sekä myynnin että tulosten suhteen. Voit halutessasi antaa kirjanpitäjälle pääsyä myyntilukuihin, tai voit lähettää niitä yhdellä napin painalluksella kuukauden loputtua.

Maksupäätteet ovat luonnollinen osa järjestelmästä. Suosimme Verifonen moderneja maksupäätteitä, luotettavuutensa ja nopeutensa ansiosta.

EKM:n tuki on aina käytössäsi, kun asioit meillä. Me hoidamme asennuksen, koulutuksen ja tuen.

KUMPPANI

Kumppani on mullistava uutuus, joka haastaa markkinoiden perinteisiä kassaratkaisuja.

Laite on maksupäätteen ja kassan yhdistelmä, joka mahtuu käteen. Sen avulla voit käydä kauppaa missä ja milloin tahansa. Solmion tapaan, tämäkin laite kytkeytyy pilveen ja pääset lisäämään ja muokkaamaan tuotteitasi missä ikinä liikutkin. Raportointi tapahtuu reaaliajassa.

Laite tukee kaikki uusia maksutapoja, kuten Klarna ja MobilePay.

Laitteisto

Julkaisemme kohta lisää informaatiota!

Haluatko lisää tietoa tästä?

Gustav Söderholm

MFP Service Technician

gustav.soderholm@ekm.fi

019 212 0128

Mikael Fellman

POS Specialist

mikael.fellman@ekm.fi

019 212 0130

Ota yhteyttä