Slide 1

Kaikki on helpompaa

Työ etenee tehokkaasti, kun on kunnolliset työvälineet. Tuemme yritysasiakkaidemme toimintaa omalla osaamisellamme – turvaamalla IT-järjestelmien kilpailukykyä.

Asiantuntemuksemme ansiosta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat oikeat ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa.

Slide 1

Microsoft 365

Ensimmäinen askel kohti tehokkaita työprosesseja ovat työkaluja, jotka edistävät tuottavuutta ja yhteistyötä. Microsoft 365 on modernin yrityksen työkalupakki, joka antaa oikeat välineet onnistumaan.

Helpotamme asiakkaidemme elämää toimivilla ratkaisuilla juuri heidän yksilöllisien tarpeiden mukaan.

Hyvää tekniikkaosaamista ei yksin riitä nykypäivän yritysmaailmassa. Harva toimija onnistuu yhdistämään tekniikkaa ja asiakashyötyä tehokkaasti. Erikoisuutemme on asiakaslähtöisiä, hyvin suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka sisältävät sekä laitteiston, ohjelmiston, asiakastuen ja koulutuksen. Oikeilla työkaluilla arjen asiat hoituvat helposti ja asiakas saa todellista vastinetta rahoille.

IT-Palvelut yrityksille – Älä tuhlaa aikaa ja rahaa vääriin asioihin, vaan valitse oikea yhteistyökumppani.

Luomme edellytyksiä yrityksenne menestykseen. Meidän IT-ratkaisuillamme säästätte sekä aikaa että rahaa. Tarjoamme oikean ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne, ja varmistamme että integrointi tapahtuu tavalla, joka tukee yrityksenne kasvua ja kehitystä. Tarjontaamme kuuluu muun muassa ylläpitopalvelut IT-ympäristöihin ja pilvipalveluita kuten Microsoft 365.

Lemonsoft ERP

Lemonsoft taloushallintajärjestelmään sisältyy kaikki yritykselle keskeiset ja alakohtaiset toiminnot – samassa paketissa.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa yrityksenne arkea ja sisältää taloushallinon, asiakashallinnon, integroidun kassan, logistiikan, henkilöstön hallinnan, projektihallinnan ja tuotannon hallinnan. Ohjelmisto on luotu vastaamaan miltei kaikkien alojen tarpeita. Tiedot tallennetaan keskititetysti ja niihin pääsee käsiin helposti, missä ikinä liikutkin.

Kun keskität kaikki yritykselle kriittiset toiminnot samaan ohjelmistoon säästät sekä aikaa että rahaa.

Kauppa & Ravintola

Meillä on juuri sinun toiminnallesi oikea kassajärjestelmä. Me tiedämme mitä on tärkeätä ja tuemme teitä täysin.

Osaamisemme ja palvelutasomme yhdistettynä yhteistyöhön alan parhaiden toimijoiden kanssa tarkoittaa, että sinun kannattaa kääntyä meidän puoleemme kun kyseessä on kassajärjestelmä.

Riippumatta siitä, jos vastuullasi on yksittäinen kauppa, ravintola tai kokonainen ketju.

Tilaa uutiskirjeemme!

Pidämme sinut ajan tasalla viimeisimmistä digitalisaatiosta ja tekniikasta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Untitled
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 days ago
EKM Service Ab Oy

En ny bil till familjen.
Uusi keikka-auto teipattuna ja valmiina.
... See MoreSee Less

En ny bil till familjen. Uusi keikka-auto teipattuna ja valmiina.Image attachment
2 weeks ago
EKM Service Ab Oy

Blir det seger för Windos95man och Finland på lördagen? EKM Service hejar på så innerligt!

Tuleeko voitto kotiin Windows95man:lle ja Suomelle lauantaina? EKM Service kannustaa kovasti!
... See MoreSee Less

Blir det seger för Windos95man och Finland på lördagen? EKM Service hejar på så innerligt! Tuleeko voitto kotiin Windows95man:lle ja Suomelle lauantaina? EKM Service kannustaa kovasti!

SurfNet Webhotelli

Etsitkö nopeaa, edullista ja monipuolisia ominaisuuksia sisältävää web-hostingpalvelua verkkosivustollesi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan!

SurfNet tarjoaa pienille ja suurille verkkosivustoille sopivia webhotellipalveluja. Halusitpa sitten perustaa pienen, yksinkertaisen verkkosivuston tai ylläpitää verkkokauppaa, jossa on tuhansia tuotteita, voit luottaa Surfnetin palveluun.