Slide 1

Kaikki on helpompaa

Työ etenee tehokkaasti, kun on kunnolliset työvälineet. Tuemme yritysasiakkaidemme toimintaa omalla osaamisellamme – turvaamalla IT-järjestelmien kilpailukykyä.

Asiantuntemuksemme ansiosta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat oikeat ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa.

Helpotamme asiakkaidemme elämää toimivilla ratkaisuilla juuri heidän yksilöllisien tarpeiden mukaan.

Hyvää tekniikkaosaamista ei yksin riitä nykypäivän yritysmaailmassa. Harva toimija onnistuu yhdistämään tekniikkaa ja asiakashyötyä tehokkaasti. Erikoisuutemme on asiakaslähtöisiä, hyvin suunniteltuja kokonaisuuksia, jotka sisältävät sekä laitteiston, ohjelmiston, asiakastuen ja koulutuksen. Oikeilla työkaluilla arjen asiat hoituvat helposti ja asiakas saa todellista vastinetta rahoille.

IT-Palvelut yrityksille – Älä tuhlaa aikaa ja rahaa vääriin asioihin, vaan valitse oikea yhteistyökumppani.

Luomme edellytyksiä yrityksenne menestykseen. Meidän IT-ratkaisuillamme säästätte sekä aikaa että rahaa. Tarjoamme oikean ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne, ja varmistamme että integrointi tapahtuu tavalla, joka tukee yrityksenne kasvua ja kehitystä. Tarjontaamme kuuluu muun muassa ylläpitopalvelut IT-ympäristöihin ja pilvipalveluita kuten Microsoft 365.

Lemonsoft ERP

Lemonsoft taloushallintajärjestelmään sisältyy kaikki yritykselle keskeiset ja alakohtaiset toiminnot – samassa paketissa.

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa yrityksenne arkea ja sisältää taloushallinon, asiakashallinnon, integroidun kassan, logistiikan, henkilöstön hallinnan, projektihallinnan ja tuotannon hallinnan. Ohjelmisto on luotu vastaamaan miltei kaikkien alojen tarpeita. Tiedot tallennetaan keskititetysti ja niihin pääsee käsiin helposti, missä ikinä liikutkin.

Kun keskität kaikki yritykselle kriittiset toiminnot samaan ohjelmistoon säästät sekä aikaa että rahaa.

Kauppa & Ravintola

Meillä on juuri sinun toiminnallesi oikea kassajärjestelmä. Me tiedämme mitä on tärkeätä ja tuemme teitä täysin.

Osaamisemme ja palvelutasomme yhdistettynä yhteistyöhön alan parhaiden toimijoiden kanssa tarkoittaa, että sinun kannattaa kääntyä meidän puoleemme kun kyseessä on kassajärjestelmä.

Riippumatta siitä, jos vastuullasi on yksittäinen kauppa, ravintola tai kokonainen ketju.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi håller dig uppdaterad med det senaste inom digitalisering och teknik.

"*" näyttää pakolliset kentät

Untitled
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago

Hälsningar från DataGroup dagar i Aulanko. Vi har nu blivit beviljade Avainlippu (Nyckelflaggan).
Meille on nyt myönnetty Avainlippu.
... See MoreSee Less

Hälsningar från DataGroup dagar i Aulanko. Vi har nu blivit beviljade Avainlippu (Nyckelflaggan). Meille on nyt myönnetty Avainlippu.

Comment on Facebook

Grattis, välförtjänt 👏👍

1 month ago

Vi har nyligen fått in en del nya laptops till bra pris.
Om ni är vid behov av ny dator är ni varmt välkomna att kika in i någon
av våra butiker så hjälper vi er hitta den rätta modellen.
Välkommen!

Olemme saaneet uusia kannettavia tietokoneita hyvään hintaan.
Jos teillä on tarvetta uudelle tietokoneelle, olette lämpimästi tervetulleita johonkin
liikkeistämme niin autamme löytämään juuri teille sopivan mallin.
Tervetuloa!
... See MoreSee Less

Vi har nyligen fått in en del nya laptops till bra pris. Om ni är vid behov av ny dator är ni varmt välkomna att kika in i någon av våra butiker så hjälper vi er hitta den rätta modellen. Välkommen! Olemme saaneet uusia kannettavia tietokoneita hyvään hintaan. Jos teillä on tarvetta uudelle tietokoneelle, olette lämpimästi tervetulleita johonkin liikkeistämme niin autamme löytämään juuri teille sopivan mallin. Tervetuloa!

SurfNet Webbhotell

Söker du ett snabbt, förmånligt och funktionsrikt webbhotell för din webbsida? Då har du hittat rätt!

SurfNet erbjuder webbhotelltjänster som lämpar sig för små som stora webbplatser. Oberoende om du vill lägga upp en liten enkel webbsida eller om du driver en webbutik med tusentals produkter kan du lita på att Surfnet levererar.