Yhteistyökumppanit

Meidän päivittäiset kumppanit

Data Group

Olemme osa valtakunnallista ketjua. DG koostuu 60 jäsenyrityksestä, joilla on paljon synergiaa yhteisten hankintojen, koulutusten ja tapaamisten muodossa

SurfNet

Domainnimet, webhotellit ja WordPress. Surfnet on se, joka ottaa palvelusi vakavasti.

EKM Outlet

Täällä voit tehdä löytöjä, aina käytetyistä ja huolletuista tietokoneista kassatiskiin.

iHelp

iHelp korjaa useimmat puhelimet, ja keskushuollossa myös tabletit.

Karjaan Puhelin

Karjaan Puhelin tarjoaa internet- ja tv-palveluita kuluttajille, yrityksille ja asuntoyhtiöille.

Meidän tuotekumppanit

HP

HP Inc. on johtava globaali tietokoneiden ja tulostimien toimittaja.

Dell

Dell Technologies on maailmanlaajuinen teknologiaratkaisujen tarjoaja, joka kattaa henkilökohtaiset tietokoneet, palvelimet, tallennusjärjestelmät ja verkkoinfrastruktuurin.

iDiD

Kotimainen infonäyttöjen asiantuntija.

Unifi

Ubiquiti rakentaa tulevaisuuden IT-ratkaisuja. Heidän johtavat tuotteensa ovat taianomaisesti yhdistetty uskomattomaan ohjelmistokäyttöliittymään, jossa on skaalautuva, lisenssivapaa pilvihallinta.

Reolink

Reolink on johtava turvakameroiden ja valvontajärjestelmien toimittaja. Heidän Reolink-sovelluksensa mahdollistaa helpon etävalvonnan kameroille ja NVR-laitteille, ja siinä on ominaisuuksia, kuten liiketunnistus ja ajoitettu tallennus.

Avigilon

Avigilon on turvakameroiden ja valvontajärjestelmien johtava toimittaja. Heidän tuotteisiinsa kuuluvat älykkäät video-ohjelmistot, skaalautuva pääsyvalvonta ja pilvipohjaiset vaihtoehdot.

Microsoft

Microsoft kehittää, valmistaa ja myy tietokoneohjelmistoja, kulutuselektroniikkaa sekä henkilökohtaisia tietokoneita ja palveluita. Sen tunnetuimmat ohjelmistotuotteet ovat Microsoft Windows -käyttöjärjestelmä, Microsoft Office -paketti ja selaimet Internet Explorer ja Edge.

Sharp

Sharp Corporation on japanilainen elektroniikkayritys, joka kehittää ja tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja sekä yrityksille että yksityishenkilöille, mukaan lukien IT-ratkaisut, tulostusratkaisut, asiakirjahallinta, digitaalinen opastejärjestelmä, kassajärjestelmät, televisiot, äänituotteet ja älykkäät kodinkoneet.

Canon

Canon on maailmanlaajuinen yritys, joka tarjoaa monenlaisia tuotteita ja palveluita, mukaan lukien kamerat, tulostimet, skannerit, projektorit ja yritysratkaisut.

HP Enterprise

HPE on globaali yritys, joka auttaa yrityksiä yhdistämään, suojaamaan, analysoimaan ja toimimaan kaikilla niiden tiedoilla ja sovelluksilla, riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat, reunalta pilveen.

Withsecure

WithSecure™ on kyberturvallisuusratkaisujen toimittaja, joka auttaa yrityksiä suojaamaan tietojaan ja sovelluksiaan tarjoamalla räätälöityjä työkaluja ja ratkaisuja.

Watchguard

WatchGuard on yritys, joka tarjoaa kattavia kyberturvallisuusratkaisuja, mukaan lukien verkon turvallisuus, laitteiden turvallisuus, identiteetin turvallisuus ja turvallinen Wi-Fi.

Meidän kassa ja ERP kumppanit

Lemonsoft

Lemonsoft on suomalainen ohjelmistoyritys, joka suunnittelee, kehittää ja myy ERP-ohjelmistoratkaisuja. Heidän ratkaisunsa ovat pääosin pilvipohjaisia.

Winpos

Winpos on Pohjoismaiden johtava kassajärjestelmien (POS) toimittaja, joka tarjoaa käyttäjäystävällisiä ja monipuolisia ratkaisuja eri aloille, mukaan lukien vähittäiskauppa, ravintolat, areenat ja matkailu.

Solmiokassa

Solmio on suomalainen kassajärjestelmien toimittaja, joka tarjoaa ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille vähittäiskaupan ja ravintola-alan parissa. Yritys keskittyy tarjoamaan käyttäjäystävällisiä ja kustannustehokkaita järjestelmiä.