Tietoturvaratkaisut

Suuri osa yritysten päivittäisestä toiminnasta on tänään verkossa ja siksi tietoturvan merkitys on yhä tärkeämmässä asemassa. Erityistä huomiota on kiinnitettävä arkaluontaisten tietojen suojaamisessa tunkeutumiselta, väärinkäytöksiltä ja varkaudelta. Tämä vaatii aktiivisia toimenpiteitä yrityksessä ja tarkkaavuutta sekä henkilöstöltä että yhteistyökumppaneilta.

EKM Service myy sekä ohjelmia että laitteita, jotka tehokkaasti suojaavat yrityksesi ja asiakkaistesi tietoja. Ensisijainen yhteistyökumppanimme tietoturva-asioissa on WithSecure. Olemme WithSecuren sertifioitu partneri ja myymme heidän tietoturvaratkaisuitansa yrityksille ja yksityisasiakkaille.

Palomuurin käyttö on toinen tapa, jolla tehokkaasti suojataan tietoa. Myymme ja ylläpidämme eri merkkisiä palomuureja mutta teemme ensisijaisesti yhteistyötä WatchGuard:in kanssa.

Ohjelmien ja palomuurien lisäksi on myös olemassa muita tapoja parantaa tietoturvaa. Käyttöjärjestelmän ja muiden ohjelmien pitäminen päivitettyinä on vähintään yhtä tärkeää – suuri osa päivityksistä parantaa nimittäin juuri niiden tietoturvallisuutta!