lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Tietokoneet

konsumentdatorer


Tietokoneet kehittyvät jatkuvasti, ja samalla niiden tekniikka paranee koko ajan. Mutta ei kannata pelätä kehitystä, sillä voit aina kääntyä puoleemme.

Osaavilla myyjillämme on kaikki tieto ja taito tietokonealaan liittyen. Olemme tottuneet kuuntelemaan asiakkaittemme tarpeita ja löytämään sen kautta oikean tuotteen asiakkaallemme. Meillä ei asiakkaan itse tarvitse tuntea tekniikkaa – riittää että tietää mitä laitteillaan haluaa tehdä.

Olemme tarkkoja siitä että valitsemme tuotteita parhaimmilta valmistajilta, jolloin asiakas voi tuntea itsensä turvatuksi pitkäksi aikaa eteenpäin tietokoneensa parissa.

Kun yhdessä asiakkaan kanssa valitsemme uutta tietokonetta, niin tarjoamme tietysti myös loppuasennusta joko liikkeessämme tai asiakkaan kotona. Teemme sen jotta arkipäivästäsi tulisi helpompaa, ja saisit tietokoneesi nopeasti käyttöön.

Asus CM6730hp envy 23

Pöytäkoneet ovat edelleen suosittuja


Jos haluat hyvän tietokoneen edulliseen hintaan, haluat päästä vaihtamaan komponentteja tietokoneeseesi tai haluat pelata uusimpia pelejä – silloin on hyvä hankkia pöytäkone.

Pöytäkoneet ovat edelleen uskomattoman suosittuja käyttäjien keskuudessa. Saat useimmiten paljon katetta rahoillesi, ja halutessasi komponenttien vaihto on mahdollista varsin helposti. Sitä paitsi tietokoneen kotelot ovat tulleet pienemmiksi ja niitä löytyy monen kokoisia ja näköisiä.

All-in-one tyyppiset uudet tietokoneet ovat lisänneet suosiotaan Windows 8 julkistamisen jälkeen. Näissä laitteissa on yhdistetty tietokone sekä näyttö samaan koteloon, ja monissa malleissa on myöskin kosketusnäyttö, jolloin tietokoneen ohjaus toimii myöskin sormin suoraan näytöstä.

Pelien ystäville on itsestään selvää käyttää pöytäkonetta, jolloin saa mahdollisuuden parhaalle näytönohjaimelle vaativimpien pelien tarpeisiin. Saatavilla on loputon määrä erilaisia koteloita, näytönohjaimia ja muita komponentteja. Näistä kerromme lisää komponentteja sivullamme.


asus

Kannettava tietokone

Kannettava tietokone on nykyään yleisin kotona käytettävä tietokonemalli. Sitä on helppo kuljettaa mukana, ja se on helppo siirtää piiloon tarvittaessa. Ne ovat sitä paitsi tulleet paremmiksi ja halvemmiksi viimeisten vuosien aikana. Nykyään rahoilleen saa paljon vastinetta, ja jopa niille pelaajille jotka eivät halua pöytäkonetta, on saatavilla varsin tehokkaita kannettavia. Kannettavat tietokoneet ovat enenemässä määrin siirtymässä superohkaisiin ja keveisiin ultrabook -malleihin.

Taulutietokoneet (tabletit) löydät omasta osiostaan kotisivuiltamme.

Tässä muutama yleisimmistä kumppaneistamme tietokoneiden puolella:

Acer
Asus
Fujitsu
HP
Lenovo

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny