lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Tulostimet

Tulostimia on monenlaisia ja moneen tarpeeseen.

printers

Mustesuihkutulostin on yleisin tulostinmalli kotikäytössä

Mustesuihkutulostin suihkuttaa pieniä mustepisaroita paperille, jotka sitten yhdessä muodostavat tekstin ja kuvat. Mustesuihkutulostimet ovat suosittuja edullisuutensa vuoksi. Mustesuihkutulostin soveltuu myöskin erittäin hyvin valokuvien tulostukseen, jonka vuoksi ne ovat haluttuja juuri kotikäytössä.

Meiltä löytyy useita eri mustesuihkumalleja useasta eri hintaluokasta. Perustulostimen saa muutamalla kympillä ja langattomat ”All in One” tulostimet maksavat sitten hieman enemmän. All in One tulostimissa on se etu, että niillä voi tulostamisen lisäksi myöskin skannata kuvia ja tekstiä tietokoneelle tai sitten vaikka vain kopioida asiakirjoja. Monissa tulostimissa on myöskin Wifi –ominaisuus, jolloin sen saa liitettyä kodin langattomaan verkkoon ilman häiritseviä johtoja. Tällöin myös kaikki samaan verkkoon kuuluvat pääsevät käyttämään tulostinta.

MG5250 usa 03.ashx

A3 koon tulostin onkin sitten hyvä valinta kun halutaan tulostaa puolet suurempia kuvia tai esitteitä.

A3

Lasertulostin

Laserprinters


Lasertulostimissa käytetään musteen sijasta värijauhetta. Monet mieltävät lasertulostimet vain yrityskäyttöön, mutta jos tulostaa paljon asiakirjoja ja tekstiä, niin pieni mustavalko- tai väritulostin sopii myöskin kotikäyttöön. Valokuvatulostukseen laserkirjoitin ei ole paras vaihtoehto.

Lasertulostimia voi käyttää sekä mustavalko- ja väritulostukseen, mutta väritulostimet ovat useimmiten kalliimpia. Lasertulostinta joka tulostaa vain musta-valkoisena, kutsutaan myös yksiväritulostimeksi. Näitä tulostimia on saatavana sekä pelkkänä tulostimena, että All in One –laitteena, joka sisältää myöskin skannaus –ominaisuudet , jolloin tiedostojen skannaus ja kopiointi on mahdollista. Monet lasertulostimet sisältävät myöskin joko langallisen (Lan) ja / tai langattoman (Wlan) verkkokortin, jolloin ne on mahdollista liittää omaan kotiverkkoon kaikkien verkossa olevien käytettäväksi.

Lasertulostimessa on usein suurempi paperikaukalo kuin mustesuihkutulostimessa. Sen vuoksi paperia ei tarvitse lisätä yhtä usein. Tulostus on nopeampaa (enemmän sivuja minuutissa) kuin useimmilla mustesuihkutulostimilla. Sitä paitsi laservärikasetti kestää usein miten kauemmin. Jos tulostat paljon niin voit säästää tulostuskustannuksissa.

Tervetuloa katsomaan tulostinvalikoimaamme.
Autamme mielellämme sopivan tulostimen valinnassa.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny