lemonsoft mellan rand sharp mellan rand datagroup mellan rand surfnet

Tulostimet

Yrityksillä voi olla hyvinkin erilaisia tulostustarpeita, ja siksi meillä on laaja valikoima tulostimia kaikenlaiseen käyttöön. Mallimme kattavat aina pienistä henkilökohtaisista tulostimista suurempiin Sharp -monitoimilaitteisiin asti.
                       
föreprint

Henkilökohtaiset tulostimet

Pienet lasertulostimet ja monitoimilaitteet ovat hyviä valintoja kun tulostusmäärät ovat kohtuullisen pieniä ja halutaan pitää tulostin oman työpisteen lähellä. Sellainen sopii tietysti myöskin pieniin yrityksiin joissa ei ole tarvetta suurempiin tulostusmääriin. Laitteita on saatavana mustavalko tai väritulostukseen ja usein myöskin verkkokortilla varustettuna. Monissa laitteissa tänä päivänä on myöskin Wlan-verkkokortti langattomaan tulostukseen, sekä monitoimilaitteissa kopiointi ja skannaus –toiminnot.

hpprint1
hpprint2

Mustesuihkutulostin

Uutena suuntauksena tänä päivänä ovat myöskin yrityskäyttöön tarkoitetut mustesuihkutulostimet / monitoimilaitteet joissa on suuremmat ja riittoisammat mustekasetit kuin halvemmissa kotitulostimissa. Näillä tulostuskustannukset eivät enää ole kalliimpia kuin lasertulostimissa, ja musteen kuivumistakaan ei enää normaalikäytössä tapahdu. Näistä on olemassa myöskin A3 –versioita suurempia tulostuksia varten. Nämä ovat useimmiten myöskin kytkettävissä yrityksen verkkoon joko kaapelin tai langattoman verkon kautta.

Brother1

brother2

Mobiili tulostin

Tulostimia löytyy myös niille jotka liikkuvat paljon ja tarvitsevat tulostuksia myöskin matkalla. Jotkut mallit sisältävät myöskin oman ladattavan akun, jolloin ne toimivat myöskin silloin kun sähköverkkoa ei ole saatavana.

mobilprint 

Suurkokotulostimet

Kun tarvitaan suurempia rakenne-, cad-, kartta- tms. -tulostuksia. Tai vaikkapa suuria valokuvia tekevää tulostinta, niin silloin puhutaan suurkokotulostimista. Myös näitä on kauttamme saatavissa erikokoisia ja erilaisia tulostustarpeita varten. Jotkut kutsuvat näitä tulostimia myös ”Plottereiksi”. 

planchprint

Sharp Monitoimilaitteet

Kun toimistossa tulostetaan ja kopioidaan hiemankin enemmän päivittäin, ja tulostin halutaan jakaa useamman käyttäjän kesken niin silloin tehokkaammat monitoimilaitteet ovat ainoa oikea ratkaisu. Täältä saat lisää tietoa Sharp monitoimilaitteista.Tulostinvalmistajia:

Sharp
HP
Brother
Epson
Canon

Tervetuloa tutustumaan tulostinvalikoimaamme.
Autamme mielellämme sopivan tulostimen valinnassa.

Lähetä meille viesti

Nimi *
Täytä!
Viesti *
Täytä!
Sähköposti
Täytä!
Puhelin
Fyll i!
Täytä!
Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)

Varmistus (Täytä numerot alla olevaan laatikkoon)   Refresh

Data Group HP Partner First Gold lockup winpos Microsoft silver dlink reg partner TierLogo Premium 200 fsecure partner novell ny